Dé specialist in luiken op maat.

One-radio

We zijn niet alleen de specialist in diverse luiken, maar vervaardigen ook de beste luiken in heel Nederland. We leveren zowel functionele luiken als sierluiken in nagenoeg elke gewenste houtsoort en uitvoering. Luiken worden met name toegepast bij het landelijk wonen, authentieke woonboerderijen en monumentale panden om de originele uitstraling terug te brengen. De binnenluiken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor slaapkamers als verduisteringsluiken, en of als decoratie. Buiten de traditionele houtsoorten meranti, en sapeli mahonie en merbau, kunnen we ook afhankelijk van binnen of buiten toepassing produceren in bijvoorbeeld. w.r.cedar, douglas, oregon pine, grenen eiken, esdoorn, sipo mahonie, essen, iroko, teak enzovoort.We hebben ook nog andere extra dingetjes die we vervaardigen en ook leveren. Maar dan moet u een kijkje bij ons nemen en kijken waar u behoefte aan hebt.

Moderne uitbreiding voor onze luiken.

We hebben langer dan 30 jaren ervaring met het vervaardigen van luiken. WE zorgen er niet alleen voor dat alles op maat en optimaal gedaan of geleverd wordt. Maar onze luiken worden vaak heel warm aanbevolen en die schitteren ook steeds weer. De luiken die door ons vervaardigd worden. Bezitten kwaliteit. WE kiezen daarom ook eerder voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat is ook de reden waarom we steeds terug kerende klanten krijgen. Nagenoeg elke uitvoering is bespreekbaar. Tevens kunnen we ook voor u het hang en sluitwerk verzorgen, het gehele proces binnen blijft.We leveren voornamelijk aan timmerfabrieken, aannemers, bouwbedrijven, monumentenzorg en particulieren.

Luiken iets voor u?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de luiken op maat van ons deskundigheid. Neemt u dan gerust contact op via het contact page. We maken een vrijblijvende offerte voor u en geven u ook heel graag de nodige adviezen wat onze luiken betreft.