One Radio
Image default
Aanbiedingen

Verzendverpakkingen personaliseren

Verzendverpakkingen klinken misschien niet als een interessant onderwerp, toch bieden verzendverpakkingen enorm veel opties om er wat leuks van te maken. U kunt namelijk van alles kwijt op uw verzendverpakking. Bijvoorbeeld een boodschap als “Wat leuk dat u bij ons heeft besteld! Maak uw pakketje snel open.’ Verder is het mogelijk om uw logo te bedrukken of uw bedrijfsnaam. Wie vindt het nu niet leuk om een persoonlijk berichtje te krijgen wanneer hij of zij het pakketje opent? Wij in ieder geval wel! Daarom vertellen we je graag meer over het maken van verzendverpakkingen.

Kies het juiste materiaal 

Een eerste belangrijke beslissing die gemaakt moet worden is het materiaal. Dit wordt deels bepaald door de stevigheid van het verpakkingsmateriaal. Verder is het gewicht van uw pakketje ook belangrijk. Nog een belangrijk aandachtspunt is het milieu. U helpt het milieu door rekening te houden met duurzaamheid bij uw materiaalkeuze. Papier of karton is namelijk erg stevig en een stuk milieuvriendelijker dan plastic. Laat u daarom voorlichten bij de keuze van verpakkingsmateriaal.

Welke soort verpakking kiest u?

Er zijn veel verschillende soorten verpakkingsmateriaal mogelijk. Kiest u voor verzenddozen, enveloppen, verzendzakken, brievenbusdozen, kokers of toch fournitourenzakjes? Veel verzendverpakkingen hebben een neutrale kleur. Maar u kunt ook voor een leuke, opvallende kleur kiezen. Denk bijvoorbeeld aan roze, blauw of rood. De kleur van het materiaal hoeft dus zeker geen negatieve invloed te hebben op de bedrukking. 

Een alternatief: etiketten bedrukken 

Wanneer u liever de verzendverpakking bedrukt, hebben we voor u een alternatief: etiketten bedrukken. U kunt uw etiketten laten bedrukken met een leuke quote, boodschap of uw bedrijfsnaam. Natuurlijk kunt u dit ook persoonlijker maken, door bijvoorbeeld de naam van de ontvanger te laten drukken. Deze etiketten plakt u vervolgens eenvoudig op uw pakketjes, wat ervoor zorgt dat uw pakket wat persoonlijker wordt. 

Online verzendverpakkingen bestellen?

Bij Rotimshop bestelt u uw verzendverpakkingen eenvoudig online. Er zijn veel partijen die online deze service aanbieden. Ons advies is om vooral te kijken waar de kwaliteit het beste is. Op die manier zorgt u ervoor dat uw pakket professioneel overkomt. Een van die partijen die kwaliteit levert, is Rotimshop. Ontdek de mogelijkheden op hun website.

 

https://www.rotimshop.nl/