One Radio
Image default
Aanbiedingen

Verfsjablonen in elk gewenst formaat

Heeft u eigen bedrijf? Dan wilt u overal en altijd zichtbaar zijn voor uw potentiële klanten. Een handig middel om dit te bereiken is een verfsjabloon. Verfsjablonen kunnen in bijna ieder gewenst formaat besteld worden en hebben diverse functies. Natuurlijk kunt u ze gebruiken voor het spuiten van verf op ondergronden, maar wist u dat verfsjablonen ook worden gebruikt voor het maken van aanduidingen op betonnen wanden? Zo zijn er nog een tal aan functies die een verfsjabloon kan bekleden. Wilt u meer weten over de aanschaf en functionaliteiten van een verfsjabloon? Wij vertellen u er alles over in deze blog.

Diverse functionaliteiten

Zoals we net al benoemden kunt u een verfsjabloon uiteraard gebruiken voor het verven van een ondergrond en het maken van een aanduiding op een betonnen wand. Maar dit is niet het enige waar een verfsjabloon voor dient. Ook wanneer u gebruik maakt van zandstralen is een verfsjabloon uiterst functioneel. Ook voor bekisting, op kratten of voor het markeren van flightcases kan een verfsjabloon handig worden ingezet. Een partij waar u terecht kunt voor kwalitatieve verfsjablonenverfsjablonen – Bosman. Zij maken bijna dagelijks diverse sjablonen voor de zakelijke industrie. Deze sjablonen maken zij uit 1,5 mm dik aluminium of uit 2 mm dik PVC. Zij kunnen hier letters uit frezen, maar ook het uitsparen van uw bedrijfslogo of uw www-adres is mogelijk. De letters worden uit het materiaal gehaald en de eilandjes van de letters worden verbonden door middel van een verbindingsstreepje. Dit verbindingsstreepje voorkomt dat de letters er niet uitvallen. Het is dus zo dat je door de letters of het logo heen kijkt. Wanneer u het sjabloon overspuit of beschilderd, wordt de tekst of het logo zichtbaar op de ondergrond wanneer u het sjabloon van de ondergrond verwijdert.

Bosman Reklame

Wilt u meer weten over de werking of functionaliteiten van een verfsjabloon? Bekijk dan de website van Bosman Reklame of neem contact op met hun klantenservice. De specialisten van deze partij helpen u graag verder met het zichtbaar maken van uw bedrijf.

https://www.bosmanreklame.nl/