One Radio
Image default
Aanbiedingen

Inbetweens nodig?

 

Gordijnen in huis kunnen niet misen. Echter wil je misschien geen dikke en donkere gordijnen omdat de ruimte dan kleiner lijkt of je misschien een opgesloten gevoel krijgt. Ga dan voor inbetweens. Een mooie tussenweg tussen vitrage en overgordijnen. Het heeft het transparante van de vitrages, waardoor er daglicht binnen komt, maar het beperkt wel een deel van de inkijk. Hoeveel daglicht het doorlaat en hoeveel privacy het biedt scheelt per inbetween! Hoe kies je de perfecte inbetweens? Je leest het hier.

De dikte van de stof Aan de hand van een aantal aspecten kun je goede inbetweens kopen. Let allereerst op de dikte van de stof. Houd je van privacy in huis maar wil je liever geen inkijk? Dan kun je beter kiezen voor een dikkere stof. Wel kijk je gemakkelijk naar buiten én laat het nog wat daglicht naar buiten. Hoe dunner de stof, hoe meer inkijk je hebt en ook hoe meer daglicht.

Enkele of dubbele plooi Belangrijk bij het kopen van inbetweens, net als bij alle gordijnen, is het kijken naar een plooi. Wil je wat privacy, dan kan een plooi ook net voor afleiding zorgen waardoor het niet ‘even snel’ naar binnen loeren is. Als je inbetweens aan een rail hangen, kun je kiezen voor een enkele of dubbele plooi, of een vlinder of waveplooi. Veel mensen kiezen voor een vlinderplooi, omdat het er voor zorgt dat het gordijn op een nette manier naar beneden valt.

Kleur Je kunt ook nog kijken naar de kleur: donkerdere kleuren bieden meer privacy en minder daglicht, maar je kunt dan de gordijnen wellicht van lichtere stof kopen. De gekleurde gordijnen zijn een toevoeging aan het interieur. Kies je voor een lichte basis of ga je voor een opvallende kleur? Het kan allemaal, kijk maar eens op internet wat voor groot aanbod in verschillende inbetweens er is. Er zijn ook inbetweens met meerdere kleuren: de bovenkant licht en de onderkant een donkerdere kleur.

Online Inbetweens bestellen Online is er dus een groot aanbod te vinden in inbetweens. Laat je inspireren door meerdere sites te bezoeken en bekijk wat de prijzen zijn, welke soorten en laat je anders adviseren door de klantenservice. Een goede site is misschien wel <a href=”www.raamdecoratie.com”>Raamdecoratie.com</a>, kun jij het vinden?

https://www.raamdecoratie.com/