One Radio
Image default
Aanbiedingen

Een kippenren van Dierenverblijf.com

Een kippenren van Dierenverblijf.com

Van plan om een kippenren te bestellen? Wil je een grote kippenren of ga je toch voor een wat kleinere? Moet die van hout zijn of ga je voor het stevige en roestvrije staal? Hoog of laag? Bij Dierenverblijf.com heeft u genoeg keuze! Zij hebben een enorm groot assortiment als het gaat om kippenrennen.

Groot kippenren kopen?

Dierenverblijf.com is dé specialist als het gaat om dierenverblijven. Zo zijn ze ook de specialist als het gaat om een kippenren. Een kippenren koop je wanneer de kippen niet los in de tuin kunnen lopen/scharrelen. Wanneer kippen rondscharrelen in de tuin bestaat er een kans dat ze je mooie bloemen kapot maken. De oplossing hiervoor is een groot kippenren. Bij het kopen van een ren is het erg handig om te kijken naar het hok waarmee je de ren combineert. Daarnaast kan je verschillende kippenrennen koppelen om tot één grote kippenren te komen. Heb je geen ruimte voor een groter ren, bekijk dan eens de wat kleinere rennen. Bijvoorbeeld een loopren. Dit zijn kleine en compacte kippenrennen die gemakkelijk op te bergen zijn in de wintermaanden.

Bodembedekking voor een kippenren

Een belangrijk onderdeel van een kippenren is de bodembedekking, de ondergrond van een kippenren is namelijk erg belangrijk. Dit wordt vaak vergeten door mensen wanneer ze een kippenren aanschaffen. Als bedekking van de grond kan je het best Zeolite gebruiken met een klein beetje zand. Kippen hebben namelijk zand nodig, hiermee wassen ze zichzelf en ontdoen ze zichzelf van parasieten en andere insecten.

Neem gerust contact op!

Heb je vragen? Heb je advies nodig? Of wil je gewoon meer informatie over een bepaalde ren? Je kan altijd contact met ze opnemen via websitewww.dierenverblijf.com. Heb je voor de rest geen vragen? Bekijk dan eens de rest van het assortiment op de website. Ze bieden alle benodigdheden aan op het gebied van kippen, denk hierbij aan voer, eetbakjes, drinkbakjes etc.

https://www.dierenverblijf.com/pluimvee/kippenrennen/

Gerelateerde artikelen

Astrologische tijdperken

Zo zorg je ervoor dat jouw pakketje heel overkomt!

Elke dag een ander bandje aan je horloge