One Radio
Image default
Aanbiedingen

T-Mobile Snelheidsrecord Mobiel Internet

T-Mobile Snelheidsrecord Mobiel Internet

Elk jaar doet het bedrijf Ookla een onderzoek naar welke providers het snelste internet kunnen leveren. Het gaat dan om het mobiele netwerk. T-Mobile heeft hierbij gewonnen. Dit is niet de eerste keer dat T-Mobile wint, maar zelfs de derde keer op rij. Ook volgens het Duitse bedrijf P3 heeft T-Mobile het snelste mobiele netwerk van alle providers.

Mobiel netwerk

T-Mobile heeft het dit jaar zelfs zo goed gedaan dat ze hun eigen record verbroken hebben. Het bedrijf Ookla heeft ongeveer 418 duizend tests laten uitvoeren om te zien welke provider er het beste uit de test kwam. Op de snelheidsscore scoorde T-Mobile een 70.79. Op de downloadsnelheid een 78.10 en bij upload was dit 18.24. Op de tweede plaats eindigde Vodafone. Hun snelheidsscore lag op 48.67 waarmee T-Mobile dus een flinke voorsprong had. Mocht je interesse hebben om over te stappen dan is het handig om eens een kijkje te nemen op de volgende site. Hier vindt je de beste mobiele provider. Je kan hier terecht voor verschillende sim only abonnementen en verschillende sim only vergelijken.

5G netwerk van T-Mobile

Linkbuilding T-Mobile wil in 2020 als allereerste provider een 5G netwerk uitrollen. Deze belofte hebben zij eerder gemaakt en zij willen nog steeds heel graag deze belofte waarmaken. Een 5G netwerk is dus nog een stuk sneller dan een 4G netwerk. Momenteel maken we vooral gebruik van een 4G netwerk of soms zelfs nog een 3G netwerk. Ondanks dat deze netwerken prima werken, wil T-Mobile dus alsnog een sneller netwerk uitbrengen in de vorm van 5G. Een tijdje terug zijn er verschillende tests gedaan door T-Mobile en kwam het er uit dat het op dit moment met een aantal toestellen al goed werkt. Goede netwerkprestaties zijn er nodig om een bodem te vormen zodat het netwerk op een goede manier uitgebreid kan worden en met een flinke eerste plaats heeft T-Mobile laten zien dat het bij het netwerk wel goed zit.

Overstappen

Mocht je nou ook een T-Mobile abonnement willen hebben of wil je overstappen naar een andere provider, dan is het belangrijk om verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo kun je kiezen voor een sim only abonnement. Bij dit abonnement krijg je alleen een simkaart en dus niet een telefoon erbij. Mocht je nog een goede telefoon hebben dan kun je deze dus gebruiken. Via Overstappen.nl kun je heel gemakkelijk je sim only abonnement vergelijken met elkaar. Op die manier vind je een abonnement dat het beste bij jouw situatie past.