One Radio
Image default
Bedrijven

’Nieuw interieur’ dankzij taupe krijtverf

Ik was onlangs een paar weken vrij van mijn werk en besloot dat het tijd was om mijn interieur een boost te geven. Ik had immers al jarenlang het zelfde interieur en was het meer dan zat! Dat bruine tv meubel, de eettafel. En dan heb ik het nog geeneens over de eettafelstoelen. Verschrikkelijk. Nieuw meubilair is duur. Daarom besloot ik om mijn meubelen helemaal zelf in een nieuw jasje te steken. Het werd een prachtige krijtverf in een taupe kleur. Ik hou immers wel van een landelijk/industrieel interieur. Die look bereikte ik met deze verf! Maar wat is krijtverf en wat kan je ermee? Ook vertel ik je over de andere kleuren!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met krijtverf kun je een hele hoop. De muur verven, een kastje pimpen of gewoon je hele interieur aanpakken. Veel mensen denken dat krijtverf en schoolbordverf het zelfde zijn, maar niets is minder waar. Op schoolbordverf kun je krijten, maar op krijtverf niet. In het assortiment van My Industrial Interior vind je krijtverf in allerlei kleuren. Wat dacht je van blauwe, groene of grijze verf? Verf er een muur mee of ga los op je meubilair! De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees eens verder op de website. Daar vind je een hele hoop handige tips and tricks!

https://myindustrialinterior.nl/