One Radio
Image default
Bedrijven

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Groningen

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Groningen

Bij rijschool 123 Volgas uit Groningen kun je met een spoedcursus je rijbewijs halen. Tijdens de spoedcursus is de lestijd niet de gebruikelijke 60 minuten, maar duren de rijlessen twee keer zo lang: 120 minuten. Deze verdubbeling van je lestijd zorgt ervoor dat je de praktijk sneller oppakt en zo meer ervaring opdoet. Met behulp van 123 Volgas haal jij snel, veilig en beheerst je rijbewijs. De vriendelijke rijinstructeur haalt je bij je thuis op, zodat je direct achter het stuur kunt kruipen.

Dus zoek je een rijschool in Groningen waar je een spoedcursus kunt volgen om versneld je rijbewijs te halen? Dan kun je terecht bij 123 Volgas, dit is een rijschool die actief is in bijna alle gemeentes in de provincie Groningen. Meld je aan voor de spoedcursus rijbewijs halen in Groningen van 123 Volgas!

Goede rijlessen volgen in Groningen

Ook al doe je de rijopleiding versneld bij 123 Volgas, deze rijlessen in Groningen zijn nog steeds van een hoog niveau. De gebruikelijk onderdelen als het theoretische aspect, de voertuigbeheersing en verkeersdeelneming passeren een voor een de revue. Alle lessen worden verzorgd door dezelfde rijinstructeur: Klaas Veldman. Deze man is al jaren rijinstructeur en heeft al vele situaties meegemaakt. Bovendien zorgt hij voor zo’n ontspannen sfeer in de lesauto dat je van begin tot eind met een lach op je gezicht zit.

Flexibel en vertrouwd

123 Volgas vindt het belangrijk dat jij op je gemak je rijbewijs kunt halen. Daarom stellen we de spoed rijlessen op jou af. Jij bepaalt wanneer de rijinstructeur langskomt, de rijlessen kunnen 7 dagen per week plaatsvinden, van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Maak kennis met deze rijschool

Voor degenen die haast hebben bij het halen van hun rijbewijs én wonen jullie in de provincie Groningen, dan kunnen jullie je aanmelden bij 123 Volgas, de rijschool in Groningen die een spoedcursus aanbiedt voor het snel behalen van je rijbewijs. Een 1 uur durende proefles is altijd gratis.