One Radio
Image default
Aanbiedingen

Waar dient u op te letten bij de aanschaf van een massagebank

Mensen die een massageafspraak boeken doen dit uiteraard om hun lichaam weer klachtenvrij te krijgen of om knopen in spieren los te laten maken. Een belangrijk onderdeel hierbij is natuurlijk de massagetafel. Want als deze al oncomfortabel ligt, wordt het losmaken van spieren nog een hele opgave. Het is daarom van groot belang om een massagebank van goede kwaliteit in bezit te hebben. Daarom leest u hier alle informatie die u nodig hebt om een goede massagebank aan te schaffen.

Hoogte
Een belangrijk element in uw behandelstoel: de hoogte. U wil graag overal zo goed mogelijk bijkomen, maar ook geen last krijgen van uw rug. En tenzij u precies weet hoe hoog uw massagebank moet zijn en zeker weet dat u dit nooit zal verstellen, is het verstandig om massagebank aan te schaffen die in hoogte verstelbaar is. 

Breedte
Een ander belangrijk onderdeel bij het kiezen van de juiste behandelstoel is de breedte. Zo vinden cliënten een bredere bank vaak wat comfortabeler, maar zal dit bij een wat kleinere masseur resulteren in rugklachten. Ook is het bij de breedte van uw massagebank belangrijk om rekening te houden met het soort behandelingen dat u op deze bank wilt gaan doen. Zo kan u, als u wat kleiner bent, bij lichtere massages best kiezen voor een wat bredere bank. Bij zwaardere massages als sportmassages doet u er echter goed aan om een wat smallere bank aan te schaffen.

Stoffering en vulling
Voor de duurzaamheid van uw massagebank is het belangrijk om te kijken naar de stoffering en vulling. Deze dient van goede kwaliteit te zijn, zodat uw cliënt comfortabel ligt en zodat de bank lang meegaat. Ook is het belangrijk om hierbij te kijken naar stoffering die bestand is tegen water en olie.

Persoonlijk advies
Vanwege het grote aanbod aan massagebanken is het verstandig om individueel advies in te winnen. Zo kunt u bij Bellezi een telefoongesprek inplannen of hun showroom bezoeken. Het uitermate vriendelijke en bekwame personeel beantwoordt uw vragen zo goed mogelijk en adviseert u graag over welke massagetafel voor u het meest geschikt is. 

https://www.one-radio.nl/