One Radio
Image default
Aanbiedingen

Met een gerust hart op wintersport

Met een gerust hart op wintersport

 

Waar vorig jaar de wintersport bij velen werd afgezegd lijkt alles nu anders. De wintersport staat voor de deur en de meeste mensen hebben hun wintersport al vroeg geboekt. Na een jaar afzien, lijkt het nu dan echt tijd voor de geliefde wintersport. Tijd om je dus voor te bereiden, om zo de koude dagen in de top van de bergen te bestrijden. Er zijn oplossingen in verwarmde producten, zoals verwarmde kleding.

 

Verwarmde kleding

Altijd last van een koud lichaam tijdens het skiën? Kijk dan eens naar verwarmde kleding, zoals een verwarmde bodywarmer. Een verwarmde bodywarmer is bij uitstek een uitermate geschikt product voor op de wintersport. Het vest is filterdun en past dus perfect onder je trui of onder je ski jas. Dit zorgt tevens voor een extra isolatielaag, waardoor het warmte effect een enorme boost krijgt. De verwarmde bodywarmer heeft vijf grote verwarmingsoppervlakken, waardoor je gehele bovenlichaam wordt verwarmd.

 

Andere opties in verwarmde producten

Ook in de verwarmde bovenkleding zijn er tal van opties, zoals een verwarmde jas of een verwarmde hoodie. Deze verwarmde producten hebben dezelfde hoeveelheid verwarmingszones en worden gevoed door een krachtige powerbank. De keuze bestaat uit een 6.600 mAh of 10.000 mAh powerbank. De 10.000 is ongeveer 40% krachtiger. Hierdoor kunt u nog langer verwarmen. Het is wel, hoe dichter de warmtebron op het lichaam hoe eerder de warmte het lichaam bereikt. De verwarmde bodywarmer kan als onderste laag gedragen worden en zit hierdoor dicht op het lichaam.

 

Verwarmde broek

Maar ook voor de benen heeft aanbieder Comfort-Producten een oplossing. In de vorm van een verwarmde broek. De verwarmingszones van de verwarmde broek zitten over de knieën en op de onderrug en kan gedragen worden als onderste laag. Soort thermo ondergoed maar dan verwarmd. De verwarmde broek wordt gevoed door een krachtige 2.600 mAh accu en kan hierdoor uren verwarmen, zelfs op de hogere standen.