One Radio
Image default
Gezondheid

In bad in een kleine badkamer

In bad in een kleine badkamer

Vooral wanneer het kouder wordt, is het natuurlijk heerlijk om je lekker warm te douchen of heerlijk in bad te gaan. Toch heeft niet iedereen de luxe om in bad te kunnen gaan. Wist je namelijk dat slechts 3 op de 10 badkamers vandaag de dag nog maar is voorzien van een bad? Gelukkig hoef je je daar geen enkele zorgen over te maken en zijn er genoeg alternatieven om ook met beperkte middelen gewoon in bad te kunnen. Dit kun je namelijk doen met een ‘bath bucket’. Hoe dit werkt en wat het precies is, vertellen we je in dit artikel.

 

Wat is een bath bucket?

Een bath bucket is als het ware een opvouwbaar bad, meestal gemaakt van siliconen. Het grote voordeel hieraan is, is dat je het eenvoudig kunt opbergen, waardoor het nooit in de weg staat. Zo kun je de bath bucket bijvoorbeeld in de kast opbergen, maar kun je hem ook op zolder laten staan. Het fijne is daarbij ook, dat er een stuk minder water in gaat, waardoor je ook nog eens bespaard op te kosten.

 

Verschillende soorten ‘buckets’

Bath buckets zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt je dus wel voorstellen dat het een flinke zoektocht kan zijn. Belangrijk is dus om voor jezelf te bepalen wat jij belangrijk vindt. Kies je bijvoorbeeld een variant die geschikt is voor kinderen of ga je voor een grote variant waar niet één, maar zelfs twee volwassenen in kunnen? Op basis van deze informatie kun je uiteindelijk bepalen wat voor jou de Beste bath bucket is en kun je deze bestellen.

 

Is het iets voor mij?

Heb jij momenteel geen bad en vind je het toch fijn om af en toe wel te kunnen relaxen? Dan is een bath bucket zeker het overwegen waard. Gezien de prijs/kwaliteitverhouding die 5top voor je heeft uitgezocht, weet je zeker dat je een geschikt model vindt.