One Radio
Image default
Muziek

Leer djembé spelen tijdens een workshop

Tijdens een djembé workshop wordt zowel jong als oud enthousiast gemaakt voor het spelen op de djembé. Doordat een djembé geen standaard instrument is, is een workshop een leuke manier om hier kennis mee te maken en muzikaal bezig te zijn. Daarnaast komt het hele gezelschap door deze trommel direct in Afrikaanse sferen! Doordat het spelen op een djembé laagdrempelig is, kan iedereen op zijn of haar eigen tempo meedoen tijdens een workshop. Zowel voor muzikale als amuzikale mensen is het volgen van een djembé workshop een leuke activiteit. Daarnaast krijg je ook meer informatie over de achtergrond van deze trommel, die in West-Afrika al eeuwenlang bespeeld wordt.

Een leuke activiteit voor ieder gezelschap

Voor vrijwel ieder denkbaar gezelschap is het een leuk idee om een djembé workshop te volgen. Of je nu een leuke activiteit zoekt voor een bedrijfsuitje, voor een schoolklas of je familie op de familiedag wilt verrassen. Ook voor mensen die elkaar nog niet kennen, is dit een goede manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken. Een bedrijf waar je terecht kan voor djembé workshops van uitstekende kwaliteit is Dununba. Met een zeer ervaren leraar die alles perfect kan afstemmen op de wensen van de groep, wordt het volgen van een workshop voor iedereen een leuke belevenis.

Een workshop op maat

Bij Dununba kan je zowel terecht voor een djembé workshop als voor een workshop met andere percussie instrumenten.  Je kan hier een workshop organiseren voor gezelschappen van 5 tot 250 personen. Organiseer een workshop bij jou thuis, op locatie of informeer naar de verschillende mooie locaties waar Dununba een samenwerking mee heeft. Combineer een workshop met een lekker diner voor een compleet verzorgde groepsactiviteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en ontdek voor welke scherpe prijs jullie binnenkort kunnen genieten van een muzikale djembé workshop!

https://dununba.nl