One Radio
Image default
Zakelijk

Taleninstituut voor zakelijke taaltraining

Taalcursussen zijn er in verschillende soorten en maten. Een cursus Spaans voor beginners kan erg leerzaam zijn, maar wanneer u kennis van het Spaans nodig heeft voor uw werk, voldoet dit niet. In dat geval kunt u beter kiezen voor een taleninstituut dat zich richt op taaltrainingen voor bedrijven. Dit is precies waar The Square Mile in gespecialiseerd is. Al geruime tijd geven wij zakelijke taaltrainingen door heel Nederland. We bieden geen kant en klare cursussen, maar op maat gemaakte trainingen. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding van betrokken trainers.

The Square Mile voor elke taal en branche

Bij The Square Mile werken we met professionele trainers met ervaring in diverse branches. Daarbij kunt u bij ons terecht voor trainingen in vrijwel elke gewenste taal. Als u een functie heeft in de juridische branche en u wilt hiervoor brieven kunnen opstellen in het Duits, dan hebben wij hiervoor de aangewezen trainer. U kunt deze individueel volgen of in groepsverband. We beschikken over een aantal trainingslocaties, maar komen ook graag bij u incompany trainingen geven. Er zijn veel mogelijkheden en we denken graag met u mee om de training zo goed mogelijk te laten verlopen. We doen er alles aan om te zorgen dat u het beste uit uzelf kunt halen.

Cursus zakelijk Engels online

Online werken is in een stroomversnelling gekomen door de coronacrisis. De afgelopen jaren werd er al steeds meer vanuit huis gewerkt en online vergaderd. Door de huidige situatie is dit alleen maar toegenomen. Bij The Square Mile kunt u er dan ook voor kiezen om uw taaltraining online te volgen. U krijgt een eigen trainer waarmee u contact onderhoudt en waarbij u terecht kunt met vragen. U leert op uw eigen tempo, en volgt de training waar en wanneer u dat uitkomt. Wilt u meer informatie over een onlinecursus zakelijk Engels of een andere training? Neem dan gerust contact op.

 

https://www.thesquaremile.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van DAB+ Radio

Profiteer nu ook van belastingadvies!

Een Cafitesse Excellence koffiemachine voor kwaliteit koffie