One Radio
Image default
Bedrijven

Een brommobiel voor Utrecht

Een brommobiel is ideaal om in de stad te rijden

Wanneer u bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht woont en u wilt op een fijne en gemakkelijke manier boodschappen doen, dan is een kleine auto daarvoor ideaal. U kunt ook een brommobiel gebruiken. Iedereen die een brommerrijbewijs heeft, mag een brommobiel besturen. Een brommobiel is niet goedkoop in aanschaf maar wel bijzonder handig in een stad.

Een brommobiel Utrecht

In steden, zoals Utrecht, ziet u veel ouderen in een brommobiel rijden. Een brommobiel Utrecht is ideaal. U heeft geen problemen met parkeren. Een brommobiel Utrecht kan voorzien zijn van een airco, airbag en parkeersensoren. Voordat u met een brommobiel gaat rijden, is het belangrijk dat u weet waar u mag rijden. De maximum snelheid van een brommobiel bedraagt 45 kilometer per uur. Wanneer u mag brommer rijden, omdat u het bezit bent van een brommerrijbewijs en dus 16 jaar bent, mag u ook een brommobiel rijden.

Rijbewijs voor een brommobiel

Om een brommobiel te mogen besturen, heeft u een rijbewijs AM nodig (bromfietsrijbewijs). Daarvoor moet u voor een brommobiel het theorie-examen voor de bromfiets afleggen en het praktijkexamen voor de brommobiel. Hierbij zal dan op het rijbewijs komen te staan AM4. De 4 staat voor vierwieler.

De Microcar Dué

Wilt u een prachtige brommobiel aanschaffen, dan is de Microcar Dué er een voor u. Het model biedt een maximale ruimte en hoge instap. De Dué heeft een zeer kleine draaicirkel waardoor u hem overal gemakkelijk kunt manoeuvreren. Het dashboard is overzichtelijk en verder is hij voorzien van led dag verlichting, achterraamverwarming en donkergetinte ramen. Verder is optioneel te verkrijgen een centrale deurvergrendeling, verstelbare chauffeursstoel en aluminium velgen. Wilt u graag chique in een brommobiel rondrijden dan is de Microcar Dué het aangewezen vervoermiddel.

https://www.brommobielutrecht.nl/