One Radio
Image default
Bedrijven

Blanco etiketten om zelf te bedrukken

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar met blanco etiketten kun je echt alle kanten op! Blanco etiketten kunnen besteld worden op een rol, op een vel of los. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, maar de meest gebruikte kleur kom toch uit op wit. Witte blanco etiketten kun je namelijk het beste gebruiken wanneer je ze zelf wilt bedrukken. Maar gekleurde etiketten vallen vaak weer sneller op. Het ligt uiteraard aan wat je precies wilt overbrengen op degene die een product gaat gebruiken. Denk na over de boodschap die gecommuniceerd moet worden en plaats deze dan op het etiket.

Tips

Voordat je blanco etiketten wilt gaan bestellen, overweeg dan een aantal dingen. Zo zijn er verschillende soorten materialen die gebruikt worden voor de etiketten. Zijn de etiketten bijvoorbeeld voor binnen of voor buiten? Ook moet je kijken of ze juist tegen hitte of kou moeten kunnen. Hier zit namelijk een groot verschil in. Een andere belangrijk punt is de grootte van een etiket. Je hebt namelijk kleine, middelgrote en grote etiketten. Gelukkig weet je vaak wel wat er ongeveer op moet komen te staan of waar ze voor gebruikt worden. Zo kun je de precieze maat communiceren naar de leverancier van de blanco etiketten.

Denk na over de boodschap

Etiketten zijn ervoor bedoeld om informatie over te brengen op de gebruiker van bijvoorbeeld een product. Zo staan er ooit aanwijzingen op over hoe een product gebruikt moet worden of wat je wel of niet mag doen met het desbetreffende product. Er zijn talloze boodschappen te bedenken die je op een blanco etiket plaatst. Communicatie is belangrijk om een boodschap over te brengen. Of dit nu is om iemand te informeren, te vermaken of over te halen. Wees creatief, kort en bondig, of net wat je nodig hebt en zet dit op je product. Denk na over wat je wilt bereiken met het etiket en dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/blanco-etiketten