One Radio
Image default
Aanbiedingen

24high.nl: dé beste seedshop van Nederland en Europa

Welkom bij de 24high seedshop! Ze verkopen gefeminiseerde, autoflowering en CBD-cannabiszaden van de hoogste kwaliteit van merken als Super Lemon Haze, Amnesia Haze, White Widow en nog veel meer! In deze blog vertellen we je waarom je bij 24high.nl alle zaden moet kopen die je nodig hebt. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Keuze uit veel verschillende merken

De mensen van 24high verkopen verschillende soorten gefeminiseerde, autoflowering en CBD-cannabiszaden van allerlei verschillende merken, zoals Super Lemon Haze, Amnesia Haze, White Widow, Jack Herer, Skunk XL en nog veel meer. Zo kun je altijd zaden van je favoriete merk kopen.

De beste kwaliteit

Green House Seeds is een van de grootste spelers op het gebied van cannabiszaden. Met een reeks verschillende onderscheidingen voor het ontwikkelen van de perfecte cannabisplanten en -soorten, is Green House Seeds echt de best bekroonde leverancier van cannabiszaden die er is. Bij 24high raden ze het kopen van zaden van Green House Seeds ten zeerste aan omdat het een topproduct is van Nederlandse bodem!

Royal Queen Seeds is een van de grootste producenten van hoogwaardige wietzaden in Europa. Met 20 jaar kweekervaring is er een unieke genetica lijn van wietzaden ontstaan. Diverse prijzen en bekers winnende prijzen zijn het resultaat van hun harde werk. De mensen van 24high geloven dat deze zaden tot een high-end segment behoren.

Discreet bezorgd tot aan je voordeur

Waar je voorheen naar een seedshop winkel moest, bestel je vandaag je zaden gewoon online. 24high verstuurt jouw bestelling veilig en discreet. Niemand zal weten dat je producten hebt besteld bij een online seedshop. Pakketten binnen Nederland worden binnen 1-2 werkdagen geleverd indien voorradig. Voor pakketten binnen Europa variëren de levertijden van 3 tot 13 werkdagen, afhankelijk van waar je woont. Hun pakketten zijn te volgen met een track-and-trace of een online code. Geïnteresseerd? Kijk snel op hun website!

 

https://www.24high.nl/