One Radio
Image default
Bedrijven

ACT therapy door een professional bij Invivo Clinics

Individueel of in groepsvorm ACT therapy volgen

Als u niets verandert, dan verandert er niets. Invivo Clinics, gevestigd in Amstelveen en Zeist, helpt u om weer in contact te komen met de waarden die echt belangrijk voor u zijn. Bij deze kliniek ligt de focus niet op uw klachten, maar op het benutten van uw mogelijkheden. Hiervoor maken de psychologen en psychiaters gebruik van ACT therapy. Met Acceptance and commitment therapy richt u zich op zaken die u direct kunt beïnvloeden. U accepteert uw emoties en gedachten en richt zich op de dingen die waardevol voor u zijn.

Acceptatie en bereidheid therapie

Acceptance and commitment therapy is een gedragstherapie die is ontwikkeld door Steven Hayes. Continu de strijd aangaan met onvermijdelijke dingen kost veel energie. Via ACT therapy bij Invivo Clinics leert u om uw energie te steken in zaken die te maken hebben met de waarden die u aan het hart liggen. Kampt u met psychische problemen, zoals onzekerheid of depressie, dan kan ACT een passende behandelmethode zijn. Uit studies is gebleken dat de methode effectief is bij uiteenlopende klachten.

Psychische problematiek aanpakken met een psychiater Amstelveen

Een psychiater of psycholoog kan u nieuwe inzichten geven, waardoor u uw negatieve gedachten de baas kan worden. Als psychiater Amstelveen zorgt Invivo Clinics ervoor dat u uw innerlijke kracht terugkrijgt en de weg vindt naar een leven waar u gelukkig mee bent. Invivo Clinics bestaat sinds 2009 en biedt multidisciplinaire behandelingen aan. Met programma’s als Freedom of Movement en Mindfulness leert u om niet te handelen naar ongewenste emoties en om deze emoties los te laten.

Invivo Clinics is inmiddels een gerenommeerde praktijk in de geestelijke gezondheidszorg. Het behandelteam streeft naar een zo efficiënt mogelijke behandeling en vindt daarbij duurzaam herstel en terugvalpreventie belangrijk. Heeft u interesse in ACT therapy, op individuele basis of in een groep? Invivo werkt heel laagdrempelig, zodat u snel kunt starten met therapie!

https://invivoclinics.nl/psycholoog-amstelveen/