One Radio
Image default
Auto’s en Motoren

Waar je ook woont, je kunt meedoen aan de auto theorie cursus van 123 Theorie

De theoriecursus Goes van 123 Theorie vindt hier plaats: M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE in Goes. Online zie je de aankomende cursusdagen staan. Zit er een tussen die goed in jouw schema past? Geef je snel op, want de ervaring leert dat het snel vol is. En hoe eerder je je theorie hebt, hoe eerder je kunt afrijden. Je kijkt er vast naar uit om straks in je eigen auto relaxed rond te rijden. De cursussen van 123 Theorie duren maar 1 dag. De ochtend wordt volledig ingeruimd voor uitleg en toelichting van de lesstof. Dezelfde middag brengen we je naar de CBR-examenlocatie. Ter plekke is er een stoel voor je gereserveerd, dat doet 123 Theorie voor je. Omdat je ’s morgens al geoefend hebt met officiële examenvragen, zul je niet nerveus zijn.

Binnen 1 dag je CBR certificaat

Je theorie examen in 1 dag halen. Zonder stress of paniek, dat lukt jou zeker! 123 Theorie heeft een eendaagse theoriecursus ontwikkeld. Speciale aandacht hebben we voor jongeren met dyslexie en ADHD en voor iedereen die faalangstig is als het om examens gaat. En wees gerust, dat zijn er een heleboel. Jij bent zeker geen uitzondering. Het leuke van de 123 Theorie-cursus is dat het groepsgewijs gebeurt. Samen met leuke, aardige meiden en jongens krijg je les van goed opgeleide docenten. Er is zeker ruimte om met elkaar te overleggen, elkaar vragen te stellen en dingen uit te leggen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

· inhalen;

· stoptekens;

· voorrangsregels bij verschillende soorten kruispunten;

· kennis van het voertuig waarin je rijdt;

· verbodsborden.

Je krijgt geen boeken, dat blijkt helemaal niet nodig te zijn. Als je goed oplet tijdens de cursus en oefent met een flink aantal examenvragen zul je echt slagen! We hebben een slagingspercentage van 95%. Hoor jij bij de 5 procent die het een keer over moet doen, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden.

 

https://www.123-theorie.nl