One Radio
Image default
Auto’s en Motoren

Mitsubishi Modellen

De industrialisatie in Japan komt pas echt goed op gang op het einde van de 19de eeuw. In 1870 gaat Yataro Iwasaki van start met zijn eigen bedrijf, een rederij met drie stoomboten. Dat gebeurt onder de naam Tsukumo. In 1874 wordt de onderneming omgedoopt tot Mitsubishi

Mitsubishi evolueert tot een grote industriële groep met activiteiten in onder meer de financiële wereld, de internationale handel maar ook de scheepsbouw en het produceren van vliegtuigen. In 1917, net iets meer dan 100 jaar geleden, bouwt Mitsubishi met de Model A ook zijn eerste auto.

Mitsubishi Private Lease is bezig met een opkomst. Het is een voordelige manier om in een nieuwe Mitsubishi te rijden. 

Space Star

In 1998 introduceerde Mitsubishi Motors de Mitsubishi Space Star speciaal voor de Europese markt. De Space Star is een compacte, 5-deurs MPV met 5 zitplaatsen die gebaseerd is op de Mitsubishi Carisma. In 2020 heeft de auto weer een facelift gekregen.

De nieuwe Mitsubishi Space Star heeft een 1.0 motor van 71 pk of een 1.2 motor van 80 pk. De Space Star is verkrijgbaar in 5 uitvoeringen: de Entry, Cool+, Active, Nova en Instyle. 

Iedereen die een betaalbare en zuinige stadsauto wil kopen, maakt met een Mitsubishi Space Star Private Lease Auto een goede keuze. 

Eclipse Cross

De Eclipse Cross is ruim en heeft een zeer comfortabel afgestemd onderstel. Bovendien werken de benzinemotor en de elektromotoren uitstekend samen. Mitsubishi heeft daarbij niet bezuinigd op praktisch gemak.

Alle versies hebben standaard vierwielaandrijving. De Eclipse Cross heeft nog gewoon knoppen voor alle belangrijke functies. Hij is alleen nog leverbaar is als plug-in hybride.

De nieuwste innovaties van Mitsubishi Motors zijn grotendeels te vinden de nieuwe Eclipse Cross. Behalve S-AWC met Yaw Control is de compacte SUV ook voorzien van diverse semi-autonome rijsystemen voor extra comfort en veiligheid zoals Forward Collision Mitigation System (FCM), Adaptive Cruise Control (ACC), Blind Spot Warning (BSW) en Lane Departure Warning.

De Eclipse Cross Private Lease heeft de potentie om het goed te doen in het snelgroeiende cross-over segment.

Outlander

Mitsubishi heeft vanaf 2003 de Outlander in het programma. Samen met de Colt was het de laatste ‘Nederlandse’ Mitsubishi. In 2013 verscheen de derde generatie Outlander. Bijzonder aan de derde generatie is de komst van de Outlander PHEV, de plug-in hybride-variant.

De Outlander was de laatste jaren in Nederland een groot succes, mede dankzij het bijtellingsvoordeel dat het Nederlandse belastingstelsel bood.

De nieuwe Outlander staat op hetzelfde platform als o.a. de Nissan Qashqai. Elke Outlander met vierwielaandrijving. De Outlander wordt aangedreven door een 2,4-liter 4-cilinder benzinemotor en een elektromotor. De vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV heeft een nieuwe speciale EV Priority-functie. Die zorgt ervoor zorgt dat je 100% elektrisch rijdt en geen enkel druppel brandstof verbruikt.

De Mitsubishi outlander is verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, van standaard tot luxe. Mitsubishi Outlander Private Lease is een goedkope manier om in een luxe SUV te rijden.