One Radio
Image default
Auto’s en Motoren

Voor klassieke Volkswagen-fans is er maar één adres: Paruzzi.com!

Zit jij vaak uren in je garage geconcentreerd te sleutelen aan je Type 3? Trek jij er tijdens een zonnig weekend steevast op uit in je Karmann Ghia cabriolet? Sla jij al jaren geen Kever Club meeting over? Paruzzi is er voor jou! Deze online winkel is de officiële partner van Volkswagen Classic Parts in ons land. Dit betekent dat authentieke onderdelen rechtstreeks uit de Duitse Classic magazijnen geleverd worden. Stuk voor stuk originele items die je niet meer vindt bij de dealer om de hoek. Het gaat in totaal om ruim 40.000 artikelen voor lucht- en watergekoelde klassieke VW’s. Voor een beetje hulp kun je overigens een uitstekend handboek Kever of Kübel bestellen.Maar hoe vind je nu precies dat ene element dat je nodig hebt? Daar zijn een aantal manieren voor, we sommen ze op:

-zoeken op origineel VW-nummer;

-zoeken via omschrijving in het Duits;

-zoeken via omschrijving in het Engels;

-zoeken per subgroep.

Heb je gevonden wat je zocht? Je mag ervan uitgaan dat het rond de twee weken duurt voordat het pakket bezorgd wordt. De standaard garantietermijn is 12 maanden.

Onderdelen die jouw oldtimer nog beter maken

We geven je een paar voorbeelden van onderdelen die het rijden in jouw oldtimer nog relaxter maken:

-een dimmende binnenspiegel (in de dimstand zijn lichten van omringend verkeer een stuk minder fel);

-zwarte of witte zonnekleppen -met/zonder spiegel- voor de zijramen;

– een opbergrekje voor onder het dashboard (je zonnebril, portemonnee en mobieltje altijd bij de hand!);

-een stoelhoes met hoofdsteun voor een betere rijhouding;

-paardenhaar vulling voor de rugleuning om het zitcomfort te verhogen.

Misschien is jouw VW op dit moment pico bello in orde, maar hebben je vrienden nog veel reparatiewerk aan hun Kever motoren.

Je kunt bij Paruzzi terecht voor een cadeaubon. Je kunt het bedrag zelf bepalen. Met een persoonlijke boodschap maak je er een origineel cadeautje van. Voeg er een vrolijke afbeelding aan toe (ballonnen, een doos met een strik eromheen, “happy birthday” in gekleurde letters) en de cadeaubon is helemaal af. De bon is 2 jaar geldig.

https://www.paruzzi.com/