One Radio
Image default
Auto’s en Motoren

Motorcursus.nl leert jou binnen 1 dag alle motortheorie aan

Het doel van Motorcursus.nl is om jou binnen 1 dag alle motor theorie aan te leren, zodat jij dezelfde dag nog slaagt voor het CBR theorie examen. Dit lukt ons ook bijna altijd, 95 procent van onze cursisten slaagt binnen 1 dag na het volgen van ons motor theorie cursus!

Niet meer wekenlang zuchtend en steunend boven de theorieboeken hangen, geen bergen huiswerk mee naar huis. Wij hebben maar 1 dag nodig om ervoor te zorgen dat jij de motor theorie van binnen en van buiten kent. Geniaal toch? Wekenlang tijd moeten besteden aan het aanleren van saaie theorie behoort dus echt tot het verleden.

Wat moet ik doen om mee te doen aan de theoriecursus?

Wat je hiervoor moet doen? Je inschrijven voor onze theoriecursus op motorcursus.nl. Daarna kan je achterover leunen tot jouw cursusdag is aangebroken. Je hoeft je niet tijden van te voren voor te bereiden, ook hoef je geen boeken of ander lesmateriaal aan te schaffen. Wij hebben alles op onze trainingslocatie voor je klaarliggen.

Dit lijkt wel heel makkelijk, klopt dat wel? Jazeker! Het enige dat wij van jou vragen is dat je een gezellig humeur meeneemt, een goede werkhouding laat zien en ervoor zorgt dat je goed uitgerust bent. Want je snapt dat het best even een intensief dagje zal worden. Dat begint bij het opstaan, want we vragen je de wekker aardig vroeg te zetten. Je moet namelijk om 07.00 aanwezig zijn op onze trainingslocatie. Even heftig maar dit gaat je lukken, het is immers voor een zeer goed doel! Spring even snel onder de douche om wakker te worden, neem een ontbijtje en kom naar ons toe. Een lunchpakket hoef je niet klaar te maken, je ontvangt een heerlijke en complete lunch van ons. Dat scheelt weer, kan je toch 10 minuutjes langer in je bed blijven liggen.

Leren, herhalen, slagen

Of je nu de motortheorie in Utrecht komt volgen, in Amsterdam of elders, overal wordt je door één van onze aardige docenten ontvangen. Iedereen stelt zich even kort voor, je trekt toch de hele dag met elkaar op. Theorieles, oefenen met examens, lunchen, lesstof herhalen, naar het CBR om examen te maken. Dit is een korte opsomming van het verloop van de dag. En ’s avonds waarschijnlijk een feestje omdat je geslaagd bent voor de motortheorie!

https://www.motorcursus.nl/