One Radio
Image default
Bedrijven

Van den Akker Glaszetters & Glashandel als glaszetter in Venlo

Van den Akker Glaszetters & Glashandel als glaszetter in Venlo

Wil je een glaszetter in Venlo inhuren? Van den Akker Glaszetters & Glashandel is dan de uitgekozen partij. Er kunnen altijd ongelukken gebeuren met een raam of deur. Ik zat laatst heerlijk rustig op te bank te lezen, tot er een vogel ontzettend hard tegen het raam aan vloog. Ik schrok me echt een hoedje! Het ging echt heel hard, en het was ook best een grote vogel. Hierdoor zat er dus een flinke barst in de ruit. Ik heb echt nog nooit meegemaakt dat een vogel een barst veroorzaakte, maar het gebeurde en er moest zo snel mogelijk een glaszetter komen.

Snelle oplossing voor een kapot raam

Het grote voordeel van Van den Akker Glaszetters & Glashandel is dat ze echt heel snel al langs kunnen komen. Bij dit bedrijf hoef je nooit lang te wachten op een oplossing. Daarnaast hebben ze ook nog eens een breed assortiment aan glas, waardoor ze jouw raam eigenlijk altijd wel direct kunnen vervangen. Ook als je een ander soort glas in het raam hebt zitten. Zo kun je hier bijvoorbeeld terecht voor isolatieglas, gelaagd glas of draadglas. Uiteraard hebben ze nog veel meer soorten glas, maar dat kan ik niet allemaal vertellen in zo’n korte blog.

Kijk op de website van deze glaszetter in Venlo

Er is natuurlijk nog veel meer goeds te vertellen over deze glaszetter in Venlo. Ik ben in ieder geval super tevreden over hun service, aangezien ik binnen de kortste keren weer nieuw glas in mijn raam had zitten. Ik raad je daarom zeker aan om even op hun website te kijken, daar vind je veel meer informatie over hun diensten, de verschillende soorten glas die ze zetten en hoe snel ze bij jou kunnen zijn. Glas kapot? Neem direct contact op!

https://akkerglas.nl/