One Radio
Image default
Horeca

Niet meer op stap? Blijf thuis met een drankspel!

Niet meer op stap? Blijf thuis met een drankspel

Het is weer zover, de tweede golf aan corona maatregelen heeft ervoor gezorgd dat wij weer op tijd thuis zijn. De kroegen en cafe’s worden om 20:00u al gesloten, een avondje doorzakken met je vrienden zit er dus voorlopig niet meer in. Met het einde van het jaar in zicht komt daarmee ook onze kerst in gevaar. Want een avondje stappen lijkt voorlopig van de baan. Maar wat te doen wanneer je thuis blijft? Voor de liefhebbers hebben wij natuurlijk wel een oplossing!

Spelletjes aan de keukentafel!

Momenteel is het zo dat er wordt geadviseerd maximaal 4 personen op bezoek te hebben thuis. Wat is dan leuker dan een leuk bordspel of kaartspel spelen zoals vroeger? Het brengt de gezelligheid terug in huis en het zorgt ervoor dat jij de horeca even niet mist. Dus weg met die Xbox of Playstation, een ouderwets gezelschaps spel is weer helemaal terug van weg geweest!

Wat dacht je van een drankspel?

Wellicht ben je er helemaal niet bekend mee, maar heb je wel eens gedacht aan een drankspel? Nederland kent inmiddels vele leuke drankspellen die gebasseerd zijn op een ouderwets gezelschapsspel. Zo zijn er varieties van drankspellen gemaakt op bijvoorbeeld Mens erger je niet, Yahtzee en Poker. Het doel van een drankspel is net wat meer gezelligheid creeeren en dronken worden met je vrienden natuurlijk!

Wat zijn die leuke drankspellen?

Je zou het misschien niet verwachten maar er zijn zoveel leuke drankspellen in omloop vandaag de dag dat jij genoeg keuze hebt. Kies jij bijvoorbeeld voor een bordspel, kaartspel of dobbelspel? Want van al deze soorten bestaan er meerdere drankspelllen van! Kijk eens online naar de mogelijkheden en probeer een spel is een avondje uit! Zo zorgen wij er samen voor dat we de corona periode succesvol doorkomen zonder de kroeg en barretjes te missen!

 

Gerelateerde artikelen

Koop kwalitatieve fusten bier voor transparante en eerlijke prijzen

Zo onderhoud jij je heteluchtoven!