One Radio
Image default
Bedrijven

UV-C desinfectie

UV-C desinfectie: snel en effectief

Op telefoons, tablets en handscanners bevinden zich meer bacteriën dan u denkt! Een van de nieuwste oplossingen voor dit probleem is ontwikkeld door THP Clean Professionals. Met het compacte THP Clean Mobile UV-C desinfectie apparaat brengt u met ultraviolet licht de hoeveelheid bacteriën, gisten, schimmels en virussen binnen 30 seconden terug naar een acceptabel niveau. Hierdoor wordt de kans op verspreiding van infectieziekten bij werknemers en klanten veel kleiner.

Gebruik UV-C desinfectie

In landen als Italië en Japan is de toepassing van UV-C desinfectie wijdverbreid. Zo worden Japanse schoolbussen ontsmet met deze techniek en wordt de methode in Italië ingezet voor de desinfectie van operatieruimtes. Het gebruik van UV-C desinfectie richt zich op het reinigen van oppervlakken, lucht en water. Denk bijvoorbeeld aan gladde oppervlaktes in productieruimtes waar levensmiddelen worden verpakt. Ook het water in wellnesscenters en de lucht in drukbezochte openbare ruimtes worden ontsmet met UV-C straling.

Voor wie UV-C desinfectie nuttig?

U vraagt zich misschien af voor wie UV-C desinfectie precies geschikt is. Op alle plekken waar mensen gezamenlijk gebruik maken van mobile devices, zoals tablets en scanners, kan de THP Clean Mobile met UV-C straling zorgen voor een hygiënisch en schoon resultaat. Voorbeelden van devices die intensief worden gebruikt zijn de zelfscanners in de supermarkt en de tablets die zorgverleners en patiënten gebruiken in het ziekenhuis. Niet iedereen wast zijn of haar handen voor of na het gebruik, zodat deze apparaten een broedplaats van bacteriën kunnen worden.

Het gebruik UV-C desinfectie heeft veel voordelen boven het gebruik van chemicaliën. UV-C straling is namelijk volkomen onschadelijk voor uw werkapparatuur en zorgt voor een grondige ontsmetting. Bovendien werkt de straling ook tegen bacteriën die resistent zijn tegen ontsmettende chemicaliën. Draag ook bij aan een goede gezondheid van uw klanten en medewerkers met hygiënische, frisse devices die gedesinfecteerd zijn met UV-C licht!

https://cleanmobile.nl/