One Radio
Image default
Financieel

Kies voor de juiste beleggersplatformen als DEGIRO vs eToro

DEGIRO vs eToro om effectief te beleggen

Als je gaat beleggen is het slim op een legale en betrouwbare broker in te zetten onder goede voorwaarden. Twee hoog aangeschreven brokers zijn DEGIRO vs eToro. Deze platformen hebben miljoenen gebruikers wereldwijd en zorgen voor een overzichtelijke interface om de acties te bewaken. eToro staat bekend om haar zeer lage transactiekosten ten opzichte van Degiro. Degiro heeft vaste kosten voor transacties en beschikt over vaste percentages. Ook valutakosten voor het omzetten van valuta’s zijn bij Degiro lager. eToro heeft bij EFT verhandeling geen transactiekosten, geen kosten voor tickets en geen zegelrecht.

De pluspunten van eToro

De broker eToro kwam uit de eToro review naar voren als populair CFD en CopyTrade platform in effecten. Het platform is geschikt voor beginners en experts die onderling discussies en ervaringen uit kunnen wisselen. Je leert van strategieën van anderen en wisselt deze uit. Dit heet CopyTrading waardoor je steeds beter wordt in het beleggers vak. Tevens is een account openen gratis en is het platform sociaal en makkelijk bedienbaar via de App. Je kunt oefenen met een demo account en geld storten via IDEAL.

De pluspunten van Degiro

Degiro is een groot online platform voor beleggers. De broker staat onder toezicht van de financiële toezichthouders DNB en AFM waardoor zij alleen legale activiteiten uitvoert onder het depositiegarantiestelsel. Uit de Degiro review blijkt dat de broker beschikt over lage maandkosten voor lange termijn beleggers en is in Europa een execution broker in diverse effecten. Degiro beschikt over een enorm aanbod in aandelen wereldwijd met inzicht in wereldwijde beurzen. Ook kun je op het platform eenvoudig aanpassingen maken.

Kiezen voor de broker die bij jou past

De broker die je kiest hangt af van persoonlijke wensen en keuzes. Elke broker heeft zijn eigen voorwaarden en kosten. EToro is bijvoorbeeld zeer vriendelijk voor beginnende beleggers die nog niet zoveel ervaring hebben en ervaringen van anderen op kunnen doen. Voor langdurig beleggen met veel beurskennis kies je voor Degiro bijvoorbeeld.

https://beter-beleggen.nl/

Gerelateerde artikelen

Begeleidende belastingadviseur in Almelo beschikbaar!

Simpelweg een simpel boekhoudprogramma

HOE KOPEN EN VERKOOP ECRYPTO-valuta’s zoals ethische munten