One Radio
Image default
Bedrijven

Showerrent zorgt dat u lekker kunt douchen wanneer maar gewenst

Ontdek de voordelige mogelijkheden bij Showerrent

Een nooddouche is zowel te huur voor bedrijven als particulieren. Showerrent biedt deze mogelijkheid tegen zeer voordelige prijs zonder addertjes onder het gras. U weet exact wat er veracht kan worden en komt zo nooit voor onaangename verrassingen te staan, zoals een onverwachts koude douche! Showerrent helpt u graag bij het uitkiezen van de gewenste nooddouche, kies bijvoorbeeld voor een basis of luxe douche.

Neem gegarandeerd een lekkere warme douche

Een tijdelijke douche is verkrijgbaar voor een vaste prijs door heel Nederland. Wanneer u binnenkort gaat verbouwen en toch wilt blijven douchen is dit een heuse aanrader. Dit kan ook worden gebruikt door mensen die minder valide zijn of bedrijven. Zelfs evenementen kunnen gebruik maken van een tijdelijke douche zonder hoge kosten. Het huren van meerdere douchecabines behoort ook tot de mogelijkheden. Showerrent is een vertrouwd partner in nooddouches en beschikt over een zeer gevarieerd aanbod.

Geniet van een complete service

Een douche unit huren is voor een scherpe prijs doet u bij Showerrent. Dit is inclusief full-service, geen zorgen over het transport of plaatsing dus! Maak gebruik van een douche inclusief warmtevoorziening en waterafvoerpomp. Zowel het ophalen als brengen van de douche unit wordt gedaan door Showerrent. Bespreek de mogelijkheden voor een douche unit huren vrijblijvend.

Zorgeloos douchen

Showerrent zorgt dat u kunt douchen wanneer dat door omstandigheden niet mogelijk is. Wanneer de badkamer wordt verbouwd is het prettig om toch gewoon een douche te kunnen nemen. Showerrent zorgt dat u voordelig gebruik kunt maken van de gewenste type douche. Alle zorgen rondom de bezorging en installatie worden uit handen genomen, de mobiele douche wordt zelfs weer opgehaald. Zodra u uw bestelling doet, weet u exact wat er verwacht mag worden en de totale kosten zijn.

https://www.showerrent.nl/