One Radio
Image default
Bedrijven

Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs is niet gemakkelijk, dat kan ik je wel vertellen. Het is daarom fijn om te weten welke parkeergarages je terecht kunt. Er zijn verschillende parkeergarages die onder beheer staan van Paris France Parking.

Parkeergarages Frankrijk

Je hebt parkeerplaatsen waar je je auto elk moment neer kunt zetten en je per dag betaalt. Dit zijn bijvoorbeeld de parkeerplaatsen Gambetta Parijs en Pyrénées Du Clos Parijs. Maar je hebt ook parkeerplaatsen waar je een maandabonnement hebt, bijvoorbeeld parkeergarage Bellefond Parijs.

Bij de parkeerplaats Gambetta en Pyrénées Du Clos betaal je per uur als je niet reserveert. Je kunt ook een plaats reserveren voor een hele dag. Dan betaal je een dagtarief maar kun je zo vaak in en uit rijden als je wenst.

Parkeergarages in de buurt

Parkeergarage Bellefond zit in de buurt van de Opéra in Parijs. Verder zijn ook andere bezienswaardigheden op loopafstand. Bij deze parkeergarage heb je een abonnement van zes maanden, waar je elke maand voor betaalt.

Het is in ieder geval heel fijn om te weten dat deze parkeerplaatsen er zijn en dat je er gemakkelijk terecht kunt! Ik parkeer er zelf heel vaak en het is echt een aanrader. Geniet van jouw tijd in Parijs en maak je geen zorgen om het parkeren!

https://www.parisfranceparking.nl/