One Radio
Image default
Bedrijven

Ongedierte kan schadelijk voor de gezondheid zijn

Bijna iedereen heeft wel eens last van ongedierte in of rondom de woning. Wanneer u ongedierte in huis heeft, zal u daar zo snel mogelijk vanaf willen komen. Soms kunt u ze zelf bestrijden, maar er kunnen zich ook situaties voordoen dat u de hulp zal in moeten schakelen van een ongedierte verdelger. De ongediertebestrijding moet zo zijn dat u nooit geen last meer heeft van dezelfde ongedierte. Pak daarom de bestrijding goed aan.

Wat noemen we ongedierte?

In Nederland spreken we over ongedierte bij; vlooien, luizen, pissebedden, bijen, wespen, vliegen, muizen, ratten, mieren, houtwormen, spinnen, vliegen en kakkerlakken. Er kunnen veel oorzaken zijn waardoor u last van ongedierte heeft. Achterstallig onderhoud is er een van. Wanneer u last heeft van een vochtige woning kan dat ook een belangrijke bron zijn voor het ontstaan van ongedierte. Wanneer u een woning heeft die voorzien is van een kruipruimte, kan dat vaak een belangrijke bron zijn voor het ontstaan van ongedierte zoals bijvoorbeeld muizen. Ook een niet veel gebruikte zolder is een goed broeinest voor ongedierte.

Insecten in huis

In iedere woning zijn insecten. Alle insecten zijn niet slecht. We willen ze pas bestrijden als we er last van hebben. Wanneer het aantal sterk toeneemt, moet u er wat tegen doen. U kunt proberen ze eerst zelf te bestrijden. Vooral vlooien, wespen, muizen en houtwormen moeten bestreden worden. Wanneer u ze zelf betreden heeft, maar ze komen steeds weer terug, dan moet u de vakman inschakelen. Hij zal eerst de situatie bekijken en een plan van aanpak opstellen.

Ongediertebestrijding Hoogeveen

Woont u in of in de omgeving van Hoogeveen en u heeft last van ongedierte, dan is het belangrijk dat u ongediertebestrijding Hoogeveen inschakelt. De ongediertebestrijding Hoogeveen zal langskomen en kijken wat er gedaan moet worden. In veel gevallen kan er gif worden weggelegd om het probleem te verhelpen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van houtwormen, dan zal het geheel grondiger aangepakt moeten worden. U wordt dan verzocht een paar dagen uit uw woning te gaan, zodat de houtwormen bestreden kunnen worden. Al het houtwerk zal worden ingespoten waardoor de houtwormen dood gaan. Na een paar dagen kunt u, nadat uw woning is ververst, weer terugkomen.

https://www.vreeman-ongedierte.nl/