One Radio
Image default
Vervoer en transport

Buitenlandse btw terugvragen en accijns aangifte doen

Vindt u buitenlandse btw terugvragen en accijns aangifte doen lastig? Niet wanneer u gebruikmaakt van de services van de juiste partner. Transportbedrijven rijden vaak door landen zoals België, Spanje, Slovenië en Frankrijk. In dit geval is het zeker aan te raden om accijns aangifte te doen. Door de accijnzen terug te vorderen, kunt u heel wat kosten besparen. Wanneer u vervolgens ook kiest voor het terugvragen van de buitenlandse btw, dan krijgt u een mooi bedrag terug. Het is zonde om alle betaalde btw en accijnzen in het buitenland te laten liggen als u het gewoon terug kunt laten vorderen. U kunt hiervoor bij een ervaren partij terecht, zoals bij Nebu Transport Services.

 

Eenvoudig buitenlandse btw terugvragen en aangifte laten verzorgen

De buitenlandse btw terugvragen is via een betrouwbare, ervaren partner heel eenvoudig. U kunt de originele facturen mailen of persoonlijk bij u laten ophalen. Het versturen van originele facturen per post wordt niet gedaan om risico’s met betrekking tot het vermist raken van poststukken uit te sluiten. Wilt u niet alleen buitenlandse btw terugvragen, maar ook accijnzen laten terugvorderen? Dan zijn kopieën van dieselfacturen voor de meeste landen voldoende voor een snelle terugvordering. Daarnaast is het belangrijk om een kopie aan te leveren van een eventueel lease- of huurcontract en van het kentekenbewijs. Hiermee kan de accijns aangifte snel worden geregeld door een ervaren partij.

 

Laat alle administratieve taken over aan deze partij

Wanneer u samen gaat werken met een externe partij voor het terugvragen van de buitenlandse btw en het terugvorderen van accijnzen, kan alles snel en makkelijk geregeld worden. Maakt u gebruik van de dienstverlening van Nebu Transport Services? Dan wordt de hele administratie voor u verzorgd. U verliest er geen tijd meer aan en u krijgt terug waar u recht op heeft. Op de website van deze specialist kunt u meer informatie inwinnen. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen.

https://www.nebutransport.nl/NL