One Radio
Image default
Bedrijven

Kosten van een personal trainer

Kosten van een personal trainer in Heemskerk en Beverwijk

Veel mensen willen wel investeren in personal training, maar doen dit niet omdat het een flinke kostenpost kan zijn. Natuurlijk is het een flinke kostenpost, maar je krijgt er – afhankelijk van de personal trainer die je kiest – echt ontzettend veel voor terug. Zo kan je altijd bij de personal trainer terecht wanneer je vragen hebt en geniet je naast van personal training, ook van lifestylecoaching. Het draait immers om meer dan alleen training. Wanneer je successen wilt behalen, moet de hele manier waarop je leeft aangepast worden. En daar betaal je voor!

Meer dan personal training

Wanneer je kiest voor een personal trainer bij wie het niet alleen om personal training draait, betaal je dus voor meer dan een keer per week een training afnemen. Diegene houdt zich ook bezig met wat je eet, je nachtrust, focus en stress. Personal is dus echt ‘personal’, niet maar een keer per week. Omdat iedereen andere doelen heeft en op andere gebieden ondersteuning nodig heeft, variëren de tarieven vaak. Echter betaal je bij een kwalitatieve personal trainer in Heemskerk niet per uur, maar voor het hele project.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Omdat de kosten per personal trainer en per persoon verschillen, is het aan te raden om eerst een intakegesprek aan te vragen. Tijdens het intakegesprek krijg je al gauw een beter idee van de kosten die deze investering met zich meebrengen. FitBewust Personal Coaching is een personal trainer in Beverwijk die geen tarieven per uur hanteert, maar per leefstijl traject. Dit is een persoonlijk traject van 12 weken dat € 799-, kost, dus € 276-, per vier weken. Het is echter ook mogelijk om 1 of 2 keer per week onder persoonlijke begeleiding te trainen, zonder dat je intensieve leefstijlbegeleiding nodig hebt. In dat geval vallen de kosten lager uit.

https://fitbewust.nl/