One Radio
Image default
Zakelijk

Koel-vries opslag en transport

Als producent van voedingsmiddelen, of eigenaar van een restaurant, wilt u graag de beste producten afleveren. Om dit te kunnen bereiken, heeft u een professionele partner nodig voor het opslaan van uw producten. Frigo Group heeft al sinds 1973 ervaring met de koel- en vriesopslag van verschillende soorten voedingsmiddelen. Onze focus ligt hierbij altijd op het behouden van de kwaliteit van uw producten. Hiervoor zetten we de beste medewerkers in en de nieuwste technieken. Daarbij zorgen we altijd voor duidelijke communicatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw producten op tijd op de juiste bestemming aankomen.

Onze vrieshuizen

Frigo Group beschikt over een vrieshuis in Nieuw-Vennep en één in ’s-Heerenberg. Deze twee locaties zijn zorgvuldig uitgekozen, met het oog op een strategische ligging. In onze vrieshuizen is plek voor al uw producten, of het nu gaat om enkele dozen of tientallen pallets. We bieden oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven. Bij Frigo Group leveren we bovendien maatwerk en houden we rekening met uw wensen. We werken met u samen om het best mogelijke resultaat te behalen, elke dag weer.

Koeltransport

Het transport van uw producten van en naar onze vrieshuizen is een belangrijk onderdeel van het logistieke proces. Ook dit kunt u overlaten aan Frigo Group. Wij beschikken over onze eigen vrachtwagens voor het koeltransport van uw producten. Daarbij hebben we onze eigen chauffeurs voor de distributie in Nederland en Europa. Zij zijn op de hoogte van alle kwaliteitseisen en weten precies hoe zij om moeten gaan met diverse soorten voedingsmiddelen. We maken gebruik van moderne communicatie technieken, zodat we uw producten nooit uit het oog verliezen.

Spreekt onze werkwijze u aan? Heeft u vragen over diepvrieslogistiek? Neem dan snel contact met ons op. We horen graag wat u van ons verwacht en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing.  

 

http://www.frigogroup.com/