One Radio
Image default
Bedrijven

Industriële filters en vloeistoffilters

Heb je wel eens gehoord van industriële filters en vloeistoffilters? Daarvoor ben je bij Zebraport op het juiste adres aanbeland. Dit is namelijk dé intermediair die er voor zorgt dat vraag naar en aanbod in industriële apparatuur en onderdelen samenkomen. Het doel van dit bedrijf is om de klant ze ontzorgen tijdens de zoektocht naar producten, maar ook om ambassadeur te zijn voor bedrijven en merken. In dit artikel vertellen we meer over een aantal producten waarvoor je terecht kunt bij dit bedrijf.

Industriële filters

Wist je dat dit bedrijf dé intermediair is voor allerlei industriële filters? Hierbij kun je denken aan filters van het merk FILTREX, BIO-UV en nog veel meer verschillende merken. Deze filters hebben allemaal een hele waardevolle functie. Zo zorgen deze filters ervoor dat er minder kans is op een legionella besmetting, maar ook voor de reiniging van allerlei andere vloeistoffen zoals oliën.

Vloeistoffilters van FILTREX

Allereerst kun je bij Zebraport terecht voor allerlei filters. Daarbij kun je denken aan allerlei producten zoals de vloeistoffilters van het merk FILTREX. Bijvoorbeeld de automatische zelfreinigende filters die geschikt zijn voor allerlei brandstoffen. Daarnaast filtert deze filter ook andere stoffen, zoals (zee)water en meerdere soorten oliën.

BIO-UV

Wanneer je drinkwater drinkt of water voor allerlei andere doeleinden gebruikt, is het natuurlijk wel fijn dat dit water schoon is en je niet ziek maakt. Daar zorgt de UV-C apparatuur van het Franse merk BIO-UV voor. Dit is apparatuur die het risico op een legionella besmetting vermindert. Daardoor is het al gebruikte water weer geschikt om bijvoorbeeld te drinken of te gebruiken voor allerlei andere toepassingen.

Meer weten over de mogelijkheden?

We begrijpen dat je meer wilt weten over de toepassing voor deze filters. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de website van Zebraport of laat je gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen de medewerkers zo snel mogelijk contact met je op om je van meer informatie te voorzien.

Gerelateerde artikelen

ACT therapy door een professional bij Invivo Clinics

Kies ook voor een makelaar Amsterdam met een geweldige reputatie!

Wat kan schoonmaakbedrijf Tilburg voor u betekenen?