One Radio
Image default
Bedrijven

https://mitsi.studio

Een mooie bedrijfsanimatie, 3D animatie of animatie video ontstaat natuurlijk niet zomaar. Nee, daar gaat een heel stappenplan aan vooraf. De professionals van Mitsi Studio hanteren een workflow die voor ultieme realisatie van jouw wensen zorgt. Maar welke aanpak is dat dan precies? Daar vertel ik je in dit blogartikel graag meer over. Lees gauw verder en neem alles goed in je op. Dan lees je precies hoe deze profs zo’n video maken.

Inlezen in jouw bedrijf en meer

Voordat ze een animatie voor je maken, doe je natuurlijk eerst een aanvraag. Daarna gaan de animators op zoek naar allerlei info over je bedrijf. Zo denken ze aan de huisstijl, over het onderwerp en de doelgroep. Maar ook de planning en de kostenindicatie passeren de revue. Zodra de professionals alle informatie hebben over je bedrijf kunnen ze meer zeggen over de planning en de kosten.

De vervolgstappen

Ben je akkoord met de planning en de kosten die gemaakt zullen worden? Dan is het tijd voor de volgende stap. Ze maken een moodboard en een storyboard en gaan aan de slag met de productie. Voor je het weet is de animatie af! Lees gerust eens verder op de website van Mitsi Studio als je meer wilt weten over hoe ze te werk gaan.

https://mitsi.studio