One Radio
Image default
Financieel

HOE KOPEN EN VERKOOP ECRYPTO-valuta’s zoals ethische munten

Er zijn verschillende manieren om ether te kopen en verkopen, wat de valuta is die is gekoppeld aan de etherium-asset-klasse. Deze activa worden gebruikt door degenen die een markt voor hen willen creëren om winst te maken en hun activa op de lange termijn te beveiligen. Dientengevolge zullen veel van de traditionele uitwisselingen deze valuta’s niet inruilen vanwege het risico dat betrokken is bij het vasthouden van grote hoeveelheden contanten. Sommige van de kleinere beurzen weigeren ook om deze activa om deze reden te verhandelen.

 

Een ideale manier om etherisch te kopen zou zijn via een gedecentraliseerd autonoom netwerk (Dan). Een dergelijk autonoom systeem zou de gemakkelijke overdracht van ether van het ene adres naar een ander mogelijk maken zonder de noodzaak van een derde partij. Omdat de meeste DAN-systemen een slim contract gebruiken, is alles wat nodig is een koper en een verkoper. Met andere woorden, iedereen kan deelnemen aan de uitwisseling als ze zo verlangen.

Dit komt omdat ether wordt overgebracht naar de kopers-portemonnee en wanneer de verkoop is voltooid, draagt de portefeuille van de verkoper ook het saldo over naar de portefeuille van de kopers.

 

 

Door gebruik te maken van de combinatie van zowel de gedecentraliseerde toepassing als Theetherchain, zal een nieuwe markt voor e-business naar voren komen. Met een gedecentraliseerde toepassing kunnen gebruikers apps uitvoeren bovenop het bestaande internet. Dit is vergelijkbaar met hoe een website het WordPress-platform gebruikt om zijn online aanwezigheid te behouden. Door gebruikers in staat te stellen apps uit te voeren bovenop het bestaande internet, zal de markt voor gedecentraliseerde applicaties toenemen.

Klik hier Bitcoinmeester.nl

Gerelateerde artikelen

De term “vast” betekent dat er geen verandering zal zijn

Een boekhouder inschakelen als startende ondernemer

Handelen in aandelen, waar moet je allemaal op letten als je begint met traden