One Radio
Image default
Woning en Tuin

Een uniek toilet met mozaik

Heb je al jaren dezelfde toiletruimte en ben je toe aan iets nieuws. Maar dit keer echt iets anders en iets unieks? Maak dan een gebruik van mozaiek tegels in je toilet. Deze tegeltjes zijn eenvoudig te gebruiken en op iedere ondergrond. Van zwart tot paars en van roze tot geel: je hebt ze in echt alle kleuren die je maar wilt. Door gebruik te maken van mozaiek tegels in je toilet creeer je snel een uniek interieur waar je gasten jaloers op zullen zijn.

Niet alleen mozaiek voor het toilet

Meestal wordt het gebruik van moziak tegels geassocieerd met de badkamer of keuken. Dit zijn namelijk de plekken waar al tegels liggen. Maar ook het toilet is dus zeer geschikt voor het gebruik van mozaiek tegels. Maar je kan ook nog verder gaan. Niet alleen ruimtes waar al tegels liggen zijn geschikt, maar je kan ze ook gebruiken in de woonkamer, de hal of zelfs de tuin. Door ze te gebruiken in de woonkamer creer je een echte design woonkamer. Ook de tuin is erg geschikt. Geniet van het zonlicht dat prachtig speelt met de kleuren in je tuin als het licht op de tegels valt.

Wees creatief in het gebruik van mozaiek

Je kunt ze dus echt overal gebruiken. Niet alleen staat mozaïek prachtig op muren of vloeren, maar je kunt er nog veel meer. Gebruik ze bijvoorbeeld om de rand van je spiegel te versieren voor een echte eyecatcher. Of creëer een uniek patroon met de tegeltjes en hang dit aan je muur. Dus mozaiek tegels in je toilet is erg leuk, maar zeker niet de enige manier om ze te gebruiken.  

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-toilet/

Gerelateerde artikelen

Visgraat tegels voor badkamers en keukens

Waarom een Decorvloer laminaat?

Tips voor energiebesparing in je tiny house