One Radio
Image default
Hobby en vrije tijd

Eersteklas autoflower zaden voor binnen- en buitenkweek

Wil jij starten met autoflower buiten kweek en zoek je een betrouwbare leverancier? Weed Seeds Express kunnen we absoluut aanbevelen. Deze professionele online zadenleverancier is gespecialiseerd in autoflower zaadjes van hoge kwaliteit.

Ruime voorraad, gratis verzending

Alle zaden zijn op voorraad en worden op de dag van bestelling verzonden. De prijzen zijn scherp. De verzending is gratis. De service is uitstekend. De 100% zekerheidsgarantie van Weed Seeds Express houdt in dat je de zaadjes terug kunt sturen als je er niet tevreden over bent. Wel in de originele verpakking natuurlijk en zo snel mogelijk nadat je ze ontvangen hebt. Je krijgt je geld terug en kunt vervolgens een nieuwe order plaatsen.

Binnen- en buitenkweek

De autoflower zaden verschillen onderling behoorlijk. Critical is een zaadje dat uitblinkt in schimmelresistentie. De plant zal zowel onder toezicht oog van een ervaren kweker als een beginner, binnen of buiten, uitstekend groeien. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Binnen 10 tot 11 weken kun je al oogsten.

Bij binnenkweek ligt de opbrengst waarschijnlijk tussen 400 en 450 gram per vierkante meter. Buitenkwekers kunnen rekenen op 450 tot 600 gram per vierkante meter. De totale bloeitijd bedraagt 63 tot 70 dagen. Op het hoogtepunt is de plant maximaal 65 cm (binnen) of 110 cm (buiten) hoog.

De THC-waarde ligt relatief hoog: 20%. Het CBD-gehalte is verhoudingsgewijs laag: 0,5%. De variatie: 50% Indica, 30% Sativa en 20% ruderalis. De genetische mix: Big Bud x Skunk #1 x Lowrider. Je bent vast benieuwd naar de smaak van Critical. Die is het best te omschrijven als zoet kruidig. Van Critical roken wordt je zowel euforisch als relaxed.

Amnesia haze raden we aan als je op zoek bent naar zaden die je energiek en creatief doet voelen. De belangrijkste eigenschappen:

  • THC: 18%;
  • CBD: 2%;
  • variatie: 20% Indica, 60% Sativa, 20% ruderalis;
  • genetica: Amnesia Haze x ruderalis;
  • maximale opbrengst binnen 300-350 gram/m2 en buiten 375-450 gram/m2;
  • hoogte binnen 75-100 cm en buiten 100-150 cm;
  • bloeitijd 77 tot 84 dagen.
https://weedseedsexpress.com/nl