One Radio
Image default
Muziek

Een piano of vleugel kopen of huren

Een vleugel kopen of huren kunt u het beste doen bij piano- en vleugelspecialist Evert Snel. Dat de firma Snel al jarenlang in de piano business zit, maakt dat het een erg betrouwbaar bedrijf is op het gebied van piano’s en vleugels kopen. En betrouwbaarheid is natuurlijk belangrijk voor zo’n belangrijk aanschaf: niet alleen op financieel gebied is een vleugel kopen een grote uitgave, maar ook de persoonlijke keuze om eindelijk een vleugel in uw woonkamer neer te zetten is natuurlijk zeer weloverwogen. Het is fijn als u in de keuze van een vleugel wordt geholpen door een expert, die met u in gesprek precies de goede piano of vleugel voor u weet te vinden.

Andere diensten van Evert Snel

Evert Snel is een belangrijke importeur in de wereld van piano’s en vleugels. Er is een groot assortiment aan instrumenten te koop en te huur via de website of als u langskomt in de showroom. Denk daarbij ook aan de occasion piano’s en vleugels: tweedehands pareltjes, zorgvuldig uitgekozen door de expert. Maar niet alleen voor een vleugel kopen zit u bij Evert Snel goed; ook voor onderhoud of voor restauratie kunt u bij firma Snel terecht.

Pianostemmen bij kenner Evert Snel

Een vleugel kopen betekent ook dat u rekening moet houden met onderhoud van het instrument. Gelukkig is pianostemmen de specialiteit van Evert Snel. Hij stemt de piano’s en vleugels van belangrijke namen in de muziekwereld en is daarom de beste keus voor u.

Restauratie van instrumenten

Ook bij restauratie van instrumenten komt de expertise van Evert Snel van pas. Hij kreeg naamsbekendheid toen hij een groot restauratieproject begon om een Luthéal te bouwen. Heeft u een oude piano of vleugel op het oog of wilt u bijvoorbeeld uw vaders vleugel in zijn waarde herstellen? Neem contact op met Evert Snel en u kunt er zeker van zijn dat zij u verder kunnen helpen.

https://www.evertsnel.nl/