One Radio
Image default
Bedrijven

E27 LED lamp

Hoe een geschikte ledlamp uitkiezen

Voordeel ledverlichting

Ledlampen zijn tegenwoordig ontzettend populair. Ledverlichting is dan ook enorm efficiënt, verbruikt weinig energie én gaat ook nog eens lang mee. 123Lampenshop heeft zich daarom gespecialiseerd in leds. U vindt er alle soorten ledverlichting, van spotjes tot lichtslangen en inbouwspotjes. 123Lampenshop is dé specialist in ledverlichting waar u voor elke toepassing de juiste lamp vindt!

Het aantal lumen

Uw woning hangt waarschijnlijk vol E27 lampen, één van de meeste gebruikte lampsoorten. Ook deze lampen kan u door E27 led lampen vervangen, u moet alleen weten hoeveel lumen nodig is. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht een lamp uitstraalt. Hoeveel lumen er nodig zijn, hangt af van de grootte en het doel van de kamer. Het aantal lumen van een ledlamp is trouwens gelijk aan de hoeveelheid lumen van een halogeen- of spaarlamp, waardoor de overschakeling naar ledverlichting dan ook probleemloos zal verlopen.

De kleurtemperatuur van led verlichting

Naast het aantal lumen, moet u ook de juiste kleurtemperatuur van led verlichting bepalen. De kleurtemperatuur van een ledlamp bepaalt de uitstraling van het licht. Zo vraagt sfeerverlichting om warm licht, zodat er een gezellige en ontspannende sfeer gecreëerd wordt. Koel licht geeft u daarentegen meer energie, dit is ook de reden waarom u koel licht in kantoren en sportzalen terugvindt!

Ledverlichting van 123Lampenshop

Nu u weet hoe u de juiste ledlamp uitkiest, is het tijd om naar het uitgebreide assortiment van 123Lampenshop kijken. Ze beschikken over alle soorten ledlampen van de beste merken, zoals Osram en Noxion. Vooral de kwaliteitslampen van Noxion zijn tegenwoordig erg populair. Dankzij 123Lampenshop vervangt u al uw lampen probleemloos door ledverlichting, zodat uw hele woning op een milieuvriendelijke en efficiënte manier verlicht wordt!

https://123lampenshop.nl/