One Radio
Image default
Bedrijven

Direct aan de slag met Shiftbase

Investeren in een personeelssysteem van Shiftbase is een slimme zet. Je zult veel tijd besparen doordat je voortaan maar in één programma werkt. Aangezien je online gegevens invoert, aanpast en verwerkt heb je 24/7 een totaaloverzicht. Neem nu het beheren van verlofaanvragen. Dit kun je doen waar en wanneer je wilt. Er zijn verschillende afwezigheidstypes. Die zie je als je achter je pc zit, maar ook als je de Shiftbase app op je mobiel opent. De app is geschikt voor iPhone en Android toestellen. Plus- en min-uren worden in Shiftbase vanzelf berekend. Hoe de gewerkte en afwezige uren zich verhouden tot de contracturen hoef je dus niet steeds zelf uit te rekenen. Gelden in jouw bedrijf bepaalde toeslagen? Je kunt zelf instellen of deze per contracttype of per dienst geïntegreerd worden. Shiftbase software biedt de mogelijkheid waardevolle informatie uit allerlei rapportages te halen. Zo is bijvoorbeeld het versturen van salarisgegevens naar de accountant voortaan een simpel klusje.

Shiftbase zorgt ervoor dat een rooster maken veel makkelijker en leuker wordt.

De programma’s zijn zo opgezet dat je eenvoudig parttime-diensten en wisselende werktijden kunt invoegen. Beschikbaarheid en afwezigheid van personeelsleden zijn goed zichtbaar. Actuele en verwachte personeelskosten, omzetten en budgetten: alles is in één oogopslag te zien. Is het rooster klaar dan kun je het in een paar klikken mailen. Het rooster delen in de app kan natuurlijk ook. Shiftbase software bevat een urenregistratie met tijdklok. Gewerkte uren kunnen via de computer, app of tijdklok bijgehouden worden.

Managers en afdelingshoofden kunnen realtime bekijken wie aan het werk zijn. Geregistreerde uren worden automatisch opgeteld; verlonen is voortaan echt een fluitje van een cent.

We sommen de pluspunten van Shiftbase nog een keer op:

  • een gebruikersvriendelijke interface;
  • flexibiliteit wat betreft de instellingen;
  • toepasbaar bij grote en kleine ondernemingen met één of meerdere vestigingen / afdelingen;
  • standaardkoppelingen zijn op alle mogelijke devices zichtbaar;
  • gebruik van API is mogelijk.

Heb je interesse in Shiftbase? Hierbij de contactgegevens: +31 23 711 40 54 en info@shiftbase .com.

https://www.shiftbase.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Blanco etiketten om zelf te bedrukken

Het investeren of beleggen in vastgoed

De outlet van Wasgigant