One Radio
Image default
Bedrijven

Demontabele container voor thuis

Wat is een demontabele container?

De demontabele container van Zelfbouwcontainer.nl worden voornamelijk gebruikt als mobiele bar en worden ook wel barcontainers, zelfbouwcontainers, opslagcontainers, materiaalcontainers of zeecontainers genoemd.

Deze demontabele containers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de hardheid. Tevens zijn de mobiele baren snel op te bouwen maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De demontabele containers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik. Bij ons kunt u een mobiele bar kopen, een demontabele container kopen, een 10ft container kopen of een zelfbouwcontainer kopen.

In welke situatie is een mobiele bar kopen geschikt?

Als u op tijdelijk of permanent uw goederen wil opslaan op privéterrein en bedrijfsterrein. Maar de demontabele containers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo gaan onze klanten de mobiele bar kopen als schuur, fietsenstalling, carport, opslag voor tuingereedschappen, nachtverblijf voor bijvoorbeeld waakhonden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden op te noemen.

Eigenschappen demontabele mobiele baren

Zelfbouwcontainer.nl gevestigd in Bergschenhoek, Zuid-Holland is heeft een eigen FOCO containers en kan tevens opslagcontainers van hoogwaardige kwaliteit leveren. De containers zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Onze mobiele baren zijn licht in gewicht, dus makkelijk te verplaatsen. Ondanks de vaste maten van de demontabele container, heeft u zelf invloed op de inrichting ervan. Zo kunt u bepalen of de container van een of meerdere deuren en ramen worden voorzien. Dankzij de diverse accessoires kunt u de container geheel naar uw tuin aanpassen. Onze containers worden onder andere als zeecontainer, opslagcontainer, materiaalcontainer, materiaalcontainer, snelbouw container, demontabele units, schuur, houtopslag, mobiele bar en nog vele andere doeleinden gebruikt. Wij hebben altijd alle standaard modellen van ons aanbod demontabele opslagcontainers op voorraad.

Transport en opbouwservice

Standaard leveren wij onze containers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen, indien gewenst, de demontabele container ook bij u thuis afleveren en voor u opbouwen. Zowel het transport als de opbouwservice doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/p/demontabele-bar-container/