One Radio
Image default
Bedrijven

Coaching Rijswijk: doorbreek uw patronen

Rust en duidelijkheid vinden via coaching Rijswijk

Bent u op zoek naar handvatten en tools om patronen te doorbreken? Met coaching in Rijswijk door Lotte Gras krijgt u weer grip op uw problemen. Lotte biedt een luisterend oor en is in staat om de juiste vragen te stellen. Zo dringt u door tot de kern en krijgt u weer overzicht. Vanuit die rust bent u in staat om een persoonlijke groei door te maken.

Uw doel behalen met een coach in Rijswijk

Lotte Gras is een erkend NLP coach. Zij helpt u om ander gedrag aan te leren, zodat u andere wegen kunt inslaan. Zij helpt u ontdekken waarom u wilt stoppen met ongewenst gedrag en hoe u tot dit gedrag bent gekomen. Met dit inzicht kunt u veranderen en uw doelen gaan bereiken. Lottes sessies voor coaching Rijswijk kunnen op afstand via de computer of bij haar thuis plaatsvinden.

Coaching Delft voor meer vrijheid en plezier

Vindt u het fijn om face to face met Lotte Gras te praten, dan bent u van harte welkom voor persoonlijke coaching Delft bij haar thuis. Hier biedt Lotte u de veiligheid die u nodig heeft om uw verhaal te vertellen en aan uzelf te werken. Met haar hulp kunt u leren om uzelf weer op de eerste plek te zetten of negatieve emoties onder controle te krijgen. Ook als u meer in uw lijf wilt zitten in plaats van uw hoofd en minder na wilt denken, dan kan Lotte samen met u naar de oorzaak zoeken.

Lotte Gras heeft ook ervaring als personal trainer en biedt begeleiding bij afvallen of aankomen. Samen met haar krijgt u via coaching in Rijswijk of Delft meer inzicht in uw gedrag. Daarnaast geeft zij heldere voedingsadviezen. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te bepalen of Lotte u verder kan helpen!

https://www.lottegras.com/

Gerelateerde artikelen

Bij welke werkzaamheden kan een elektricien mij helpen?

Hoe het mij is gelukt om een slot te openen zonder sleutel

Zonder licht en geluid geen evenement