One Radio
Image default
Woningen

Central makelaar is een van de jongste en meest veelbelovende bedrijven in de vastgoed- en hypotheekCentral makelaar is een van de jongste en meest veelbelovende bedrijven in de vastgoed- en hypotheekmarkt. Het bedrijf is opgericht in samenwerking met een makelaarskantoor dat al jaren actief is op de markt en dat al vertegenwoordigd is. Op dit moment heeft de corporatie zich al bewezen als een betrouwbare partner in de vastgoed- en hypotheekmarkt.
Op dit moment zijn er twee richtingen in het bedrijf:
bouwbedrijf en makelaarskantoor
Het doel van de Centrale Hypotheek Maatschappij is het uitvoeren van een marktontwikkelingsprogramma, waarbij leningen worden verstrekt aan burgers die onroerend goed (appartement, huis) willen kopen of hun levensomstandigheden willen verbeteren.
consultaties en het verzamelen van documenten ondersteuning tijdens de verkoop.
Het makelaarskantoor wordt vertegenwoordigd door 2 afdelingen:
woningvoorraad
commercieel vastgoed
Met aanzienlijke ervaring in het bedienen van de vastgoedmarkt, heeft het CEC onder zijn partners een aantal grote bouwbedrijven die problemen op de vastgoedmarkt met succes kunnen oplossen.
Voor het gemak van onze klanten werkt er een methode in onze organisatie. Als u naar ons komt, heeft u niets nodig, omdat onze medewerkers voor u de meest gunstige voorwaarden selecteren voor de aankoop van woningen of commercieel onroerend goed, u begeleiden in elke fase van de transactie, het makelaarskantoor zal snel en voordelig selecteren de optie die u nodig heeft, en de juridische afdeling zal dit hele proces vanuit juridisch oogpunt controleren.
Argumenten:
Onze specialisten hebben een speciale opleiding gevolgd en hebben ruime ervaring op het gebied van kredietverlening en onroerend goed.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/