One Radio
Image default
Bedrijven

Waar moet je op letten tijdens het bestellen van medailles?

Medailles bestellen

Wil je medailles bestellen, bijvoorbeeld voor tijdens carnaval? Tijdens het bestellen moet je op een aantal zaken letten. Hierbij kun je denken aan de minimale afname, aan de kosten, aan de bedrukking en aan de verschillende soorten medailles. In de meeste webshops kun je namelijk heel veel verschillende medailles bestellen, met zo hun eigen mogelijkheden. In dit blogartikel gaan we verder in op de zaken waar je op moet letten tijdens het bestellen van medailles. Aan het eind van het artikel vertellen we ook waar je medailles zoals carnavalsmedailles kunt aanschaffen.

Minimale oplage

In heel veel webshops zul je zien staan dat er een minimale afname geldt. Dit kan lastig zijn wanneer je maar een aantal medailles nodig hebt, en er bijvoorbeeld niet minimaal 5 wilt bestellen omdat dat simpelweg niet nodig is. In de meeste gevallen geldt voor goedkopere medailles een minimale afname van bijvoorbeeld 5 stuks, terwijl je de duurdere variant meestal wel vanaf een afname van 1 stuk kunt bestellen. Wel zo fijn!

Bedrukking

Ook de bedrukking speelt natuurlijk een rol. Voor een bepaalde gelegenheid wil je de medailles misschien met een bepaalde opdruk laten bedrukken. Hierbij kan je denken aan een foto, of het logo van de carnavalsvereniging. Let er bij het uitzoeken van een bedrijf waar je deze kunt bestellen dus op of het mogelijk is om de medailles te laten personaliseren.

Verschillende medailles

Wanneer je medailles gaat bestellen, is het natuurlijk fijn om te kunnen kiezen uit vele mogelijkheden. Misschien ben je namelijk wel niet op zoek naar een standaard medaille, maar heb je juist voorkeur voor de super of kunststof variant. Let er dus goed op dat je de keuze hebt uit verschillende soorten medailles. Van bijvoorbeeld carnavalsmedailles tot printing en rubber medailles.

Bekijk de mogelijkheden van Pinsandmore

Bij Pinsandmore kun je verschillende medailles bestellen. Neem je eens een kijkje?

https://pinsandmore.nl/

Gerelateerde artikelen

Sla uw slag bij goud inkoop Arnhem

Begin de lente goed met een veranda op maat

ZZP’er