One Radio
Image default
Kinderen

Tekenbenodigdheden voor een creatief kinderfeestje

Het organiseren van een creatief kinderfeestje is natuurlijk super leuk, maar wat heb je er eigenlijk allemaal voor nodig? Het kan nog best lastig te zijn altijd weer met iets leuks en nieuws te komen. Om je een duwtje de goede richting in te geven hebben wij al een rijtje voor je opgesteld met de leukste creatieve bezigheden en welke tekenbenodigdheden je ervoor nodig hebt.

 

Los gaan op textiel

Zelf de leukste canvas tassen of T-shirts versieren, hoe leuk is dat! Kinderen kunnen helemaal zelf de leukste dingen verzinnen en helemaal hun eigen kunstwerkjes maken. Je kunt in thema’s werken door bijvoorbeeld maar bepaalde kleuren te kopen. Een zeemeermin thema is makkelijk gemaakt door stickers met golven en schelpen te kopen. Je kunt echt alle kanten op. De tekenbenodigdheden die je hiervoor nodig hebt zijn textielverf en textielstiften. Wil je iets minder groots uitpakken, dan kun je ook petten laten bekliederen.

 

Houten doosjes versieren

Door houten doosjes te kopen en kinderen deze te laten versieren hebben ze ook direct iets leuks om mee naar huis te nemen na afloop. Hiervoor heb je wel acrylverf nodig, een andere soort verf blijft niet mooi zitten op het hout. Buiten stickers kun je ook nog allerlei andere versiersels hieraan vast lijmen.

 

Tekenbenodigdheden voor papier

Je hoeft niet helemaal gek en out of the box te denken om een beetje creatief in de weer te zijn. Kinderen hebben zoveel fantasie dat ze overal wel iets leuks van weten te maken! Gewoon papier en stiften of kleurpotloden is vaak al meer dan genoeg!

 

https://www.schildersezel-enzo.com/product-category/tekenbenodigdheden/