One Radio
Image default
Kinderen

Leuk buiten speelgoed waarmee jouw kinderen zich kunnen vermaken

Zoek je leuk buitenspeelgoed voor je kind, en heb je dan al aan een skelter gedacht?

Door je kind verantwoord buiten te laten spelen stimuleer je zijn of haar ontwikkeling. Met verschillende spelletjes en sportactiviteiten kunnen ze bijvoorbeeld hun hand- oog coördinatie en evenwichtsgevoel ontwikkelen. Een skelter is een buiten speelobject waarmee je kind zijn motoriek leert te ontwikkelen. En bovendien is skelteren heel erg leuk en ziet een skelter er ook super stoer uit. 

Een veilige skelter voor een 4-jarige om lekker buiten te spelen 

Een skelter is een laag kindervervoersmiddel wat rijdt op 4 wielen, en wordt ook wel eens een kart of een go-kart genoemd. Skelters zijn er verschillende uitvoeringen en kleuren, en vaak is er de mogelijkheid om er een aanhangwagentje aan te koppelen. Om buiten veilig op straat te kunnen rijden met de skelter zijn ze meestal uitgevoerd met luchtbanden, en kun je de stoel en het stuur in hoogte verstellen. Je kind kan de skelter voortbewegen door te trappen. De meeste skelters hebben een BFR-systeem, wat betekent dat je remt door achteruit te trappen en als je stilstaat ook achteruit kunt trappen. En omdat een skelter laag bij de grond ligt is evenwicht houden niet zo belangrijk bij dit speelgoed. Dat maakt skelters veilig voor kleine kinderen zodat je al een skelter voor een 4-jarige kunt kopen.

Kinder skelters voor 4 jaar of ouder om buiten mee rond te rijden 

Een skelter is een leuk wagentje waarmee je kind mee kan rondrijden op straat of in het park. Omdat een skelter zo laag is bestaat er ook geen gevaar dat je kind omvalt en kunnen ze er dus al sneller mee uit de voeten. Je kunt bovendien bij de meeste skelters ook een soort trekhaak achterop monteren waar een aanhangwagentje aan gekoppeld kan worden. En in dat aanhangwagentje kan je kind van alles meenemen, zoals ander speelgoed of mooie takjes, blaadjes en schelpen die onderweg gevonden worden. 

Wil je een veilige skelter kopen voor een 4-jarig kind?

Zoek je een veilige skelter voor buiten voor je kind? Dan kun je in de winkel van Binnenenbuitenspeelgoed terecht waar ze de leukste skelters voor kinderen verkopen voor aantrekkelijke prijzen. De skelters die je bij ze kunt bestellen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, en je kunt ze desgewenst al volledig gemonteerd ophalen. Met zo’n stoere skelter kan jouw kind zich uren buiten vermaken.