One Radio
Image default
Kinderen

Dagje naar het strand met uw zoon? 5 Tips

U wilt een dagje naar het strand met uw zoon. Het is dan belangrijk dat u aan een aantal belangrijke zaken denkt. Er zijn ontzettend veel dingen die u kunt doen om een dagje strand met uw zoon comfortabel en veilig te maken. Om u een concreet beeld te geven wat u dan precies kunt doen geven we u in dit artikel een aantal tips, op deze manier is uw volgende stranddag nog beter dan de vorige.

Heerlijke versnaperingen

Het is natuurlijk altijd lekker om eten en drinken mee te nemen naar het strand. Echter wordt dit eten en drinken vaak snel warm en daardoor minder lekker. De welbekende koeltas kan helpen bij het koel houden van uw eten en drinken. Iets wat nog beter werkt is de koelbox. Voor deze koelbox kunt u koelelementen kopen die u koud kunt houden in de vriezer. Wanneer u op stap gaat haalt u de koelelementen uit de vriezer en stopt u ze in de koelbox. Op deze manier houdt u het eten en drinken heerlijk koud en lekker.

Bescherm de voetjes

De voeten van uw zoontje kunt u ook niet vergeten. Het is natuurlijk belangrijk dat uw zoontje comfortabele zomerschoenen draagt op het strand. Sandalen voor jongens zijn zomerschoenen die deze zomer hoogstwaarschijnlijk weer onmisbaar worden en daar mogen we best blij mee zijn. Deze schoenen bieden namelijk ontzettend veel comfort. Uw zoontje kan namelijk lange stukken lopen op deze sandalen en tegelijkertijd is de schoen erg luchtig. Ook zijn de schoenen ontzettend gemakkelijk, uw zoontje kan deze makkelijk aan of uit trekken door middel van het klittenband. Ook voor het strand zijn de sandalen ideaal.

Strand

Smeren, smeren en nog eens smeren

U bent er inmiddels wel mee bekend dat het insmeren van uw kind zo ontzettend belangrijk is. Zeker aan het begin van de zomer wanneer de huid nog weinig zonlicht heeft gezien is het belangrijk veel te smeren. Ook kunt u ervoor kiezen de zomer te beginnen met een hoge beschermingsfactor, deze kunt u dan langzaam afbouwen gedurende de zomer.

Zoek af en toe de schaduw op

Tussen 11.00 en 15.00 is de zon ontzettend fel, het is verstandig rond die tijd zoveel mogelijk uit de zon te blijven. Zoek daarom af en toe de schaduw op. Dit kunt u doen door een parasol mee te nemen of buiten deze tijd om naar het strand te gaan.

Aftersun gebruiken

Verbrand of niet, het is altijd verstandig aftersun op te smeren na een lange dag zon. Deze aftersun geeft de huid de behandeling die de huid verdient. Met aftersun kunt u de huid op simpele wijze verkoelen en hydrateren. De huid van uw zoon kan namelijk wat droger zijn na een dagje zon, aftersun werkt uitstekend tegen zo’n droge huid. Ook als uw zoon na al deze tips toch is verbrand is aftersun een wondermiddel dat zorgt voor verlichting van de pijn en verkoeling.