One Radio
Image default
Bedrijven

Tandtechnisch Laboratorium TTL Appelhof

Tanden bleken

Als het gaat om uw gebit, dan wilt u natuurlijk dat deze er prachtig uitziet. En dat is ook wel handig, want esthetisch gezien is uw gebit één van de belangrijkste elementen als het gaat om uw voorkomen. Het gebit is namelijk het eerste waar mensen naar kijken. Daarom is het ook belangrijk dat uw tanden mooi zijn. Een groot probleem van mensen is dat ze gele tanden hebben in plaats van mooie, prachtige witte tanden. Verschillende redenen kunnen daaraan ten grondslag liggen. Gelukkig kan er iets aan gedaan worden. U kunt bijvoorbeeld voor tanden bleken kiezen. Dit is een gezonde manier om uw tanden weer mooi wit te krijgen, zonder vervelende nadelen.

Snurkbeugel op maat

Bent u een fanatieke snurker? Dan kan dat in veel gevallen zeer vervelend zijn. Niet alleen voor u, maar ook bijvoorbeeld voor uw partner. Dat deze daar slecht door slaapt en jullie niet meer gezamenlijk kunnen slapen omwille van die reden. Maar misschien schaamt u zich ook wel omdat u snurkt en durft u daarom bijvoorbeeld niet naar een hostel te gaan. In die gevallen kunnen wij een snurkbeugel op maat maken. Dit zorgt ervoor dat u niet meer gaat snurken en dat is natuurlijk een mooi gegeven Bekijk onze website om de mogelijkheden te bekijken.

Implantaten gebit

Heeft u problemen met uw gebit? Zijn er bijvoorbeeld tanden uit, of heeft u een kies moeten trekken of is er een vervelend ongeluk met uw tanden gebeurd? In die gevallen kunt u er gelukkig voor kiezen om implantaten te nemen. Het voordeel van implantaten is dat uw tanden dan er weer mooi uitzien. Een implantaten gebit is tegenwoordig dan ook zeer populair. Als u daar meer over wil weten, kunt u onze website bekijken of vragen stellen voor meer informatie.

Naast deze diensten kunnen wij u uiteraard ook nog helpen met andere problemen. Neem contact op voor meer informatie.

http://www.ttl-appelhof.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste schilder in Enschede

Een kantoorunit als basis voor elke bouwwerf

Je tuin opruimen