One Radio
Image default
Bedrijven

Met Led Online haal je een vakman in huis!

Aan het Weidehek in Breda zit Led Online. Deze lichtexpert helpt bedrijven én particulieren die willen overstappen op ledlampen. Welke merken zijn het best voor LED verlichting kantoor , winkel of fabriek? Hoeveel ledlampen heb ik nodig? Waar kan ik ze het best ophangen? Led Online beantwoordt dit soort vragen graag voor je! Speerpunten van deze firma zijn:

-heldere service;

-snelle gratis levering;

-5 jaar garantie;

-klantenscore 9,6.

Als het om ledverlichting gaat, is er van alles mogelijk. Er zijn inbouw led-spots, led-tl’s en led-railspots. Een LED paneel, strip en

pendelarmatuur zie je veel tegenwoordig. Hoe maak je nu een eerste selectie uit dat enorme aanbod leds dat er is? We nemen de badkamer als voorbeeld. Voor de hoofdverlichting kun je kiezen voor een aantal downlights die het licht mooi naar beneden verspreiden. Tenzij je liever de randen accentueert, in dat geval zijn opbouw- of inbouwspots een goede keuze. Vind je het fijn om lekker lang in bad te liggen? We raden dimlampen aan voor extra sfeer. Speciaal voor de doucheruimte zijn er waterdichte spots in allerlei soorten en maten. Deze hebben een IP-waarde van 65 en dit betekent: beschermd tegen waterstralen. Spiegels kun je aankleden met led strips. In de nis of kast zou je kleine mini-spots kunnen monteren.

We komen even terug op de IP-waarde. De badkamer is onder te verdelen in drie zones:

  1. Dichtbij bij het bad en / of de douche: het natte gebied.
  2. De ruimte rond de natte zone: boven de douche, rond het bad en boven de wastafel.
  3. De rest van de badkamer waar slechts indirect water komt in de vorm van condens.

Voor zone 1 gebruik je ledlampen met een IP-waarde van 65 of hoger. Zone 2 vraagt om leds met minimaal IP-44. In zone 3 voldoen IP-21 lampen. Deze waardes staan op de verpakking of de lamp zelf vermeld.

Heb je een vraag over een bepaald led-product? Wil je dat Led Online een led-pakket op maat samenstelt? 24/7 kun je je verhaal kwijt op het online contactformulier. Tijdens kantoortijden is Led Online telefonisch en per mail bereikbaar: 076 – 200 31 33, info@ledonline.nl.

Gerelateerde artikelen

Showerrent zorgt dat u lekker kunt douchen wanneer maar gewenst

Tandtechnisch Laboratorium TTL Appelhof

Videoproductiebedrijf voor traditionele tv en digitale platforms