Mes Slijpen Onder een Microscoop

Inhoudsopgave

◉ One Radio ◉

Mes Slijpen Onder een Microscoop

Iedereen die in een keuken heeft gewerkt of met een andere taak regelmatig met messen werkt, weet dat slijpen een zeer belangrijke vaardigheid is. De mogelijkheid om een fijne rand op een mes te plaatsen, geeft u de beschikking over beter werkgereedschap. Het is niet alleen prettig om gemakkelijk te kunnen snijden en versnipperen, het is ook veiliger. Scherpe messen zijn voorspelbaarder en er is minder kans dat je de controle over je mes verliest wanneer je overwerkt in een poging een botte rand ergens doorheen te duwen.

Stappen tijdens het slijpen

Normaal gesproken kunt u een mes slijpen met een set drie belangrijke stappen. Elk omvat het wrijven van het mes langs een steen bedoeld om onvolkomenheden aan het oppervlak weg te slijpen, die vaak bramen worden genoemd. De slijpstappen beginnen met een zeer ruwe steen en werken naar een fijnere en gladdere steen.

Microscoop tijdens het slijpen

Het kennen van de details en resultaten van een proces kan je vaak helpen om beter te worden in dat proces. Om dat te visualiseren hebben we een afbeelding met een microscoop gemaakt om de effecten te laten zien die slijpen op het blad heeft. Met wat handige instructies kan je jouw eigen microscoop maken om tijdens het slijpen te gebruiken.

http://www.instructables.com/id/Knife-Sharpening-Tricks/

Gerelateerde berichten die u mogelijk interesseren.

Eten en drinken
De stem van wijn in onze keuken

Wijn heeft altijd een bijzondere plek ingenomen in onze eetcultuur. Het is niet alleen een drank die gerechten begeleidt, maar

Eten en drinken
Feestje? Kies voor een cateraar!

Er zijn tal van gebeurtenissen die mensen elk jaar vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, afstuderen, promotie, jubileum

Eten en drinken
Tips voor een onbezorgde BBQ

  Het organiseren van een BBQ is niet voor iedereen zo eenvoudig als dat het lijkt. Vooral niet wanneer het

Eten en drinken
De beste whiskey

Ben jij een liefhebber van een goed glas whiskey, Jameson, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Online