One Radio
Image default
Dienstverlening

De juiste trouwlocatie meer is meer dan alleen een locatie

Bent u uw droombruiloft aan het plannen? Een unieke dag, die staat voor het begin van een veelbelovende toekomst samen. Of u nu een intieme bruiloft plant of u van plan bent om het groots aan te pakken – het plannen van een bruiloft zorgt voor een hoop voorpret maar het neemt ook veel tijd in beslag. En een van de meest belangrijke (én moeilijkste) taken is het vinden van een geschikte trouwlocatie. Daarom is het extra fijn als u een locatie treft die nét dat beetje extra biedt. Zo worden een hoop zorgen uit uw handen genomen in de aanloop naar de bruiloft toe én natuurlijk op de dag zelf. Dat betekent dat meer tijd om te genieten! Bent u benieuwd naar dat beetje extra? Lees de mogelijkheden hieronder.

Uw droombruiloft – tot in de puntjes verzorgd

Wilt u het ja-woord geven op een idyllische locatie, gelegen tussen het Veluwse groen? Dan is Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel de ideale trouwlocatie voor u. Deze officiële trouwlocatie op de Veluwe biedt diverse mogelijkheden voor uw gehele bruiloft – van de plechtigheid tot aan het feest en zelfs de huwelijksnacht. U profiteert van een vast aanspreekpunt met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van partners die samen uw droombruiloft werkelijkheid kunnen maken. Daarnaast heeft u ook keuze uit diverse sfeervolle locaties – zowel binnen als buiten – voor grote en kleinere gezelschappen. Wat dacht u van een intieme bruiloft in het bos, in het veld op het grootgrondgebied of in een van de luxueuze zalen?

 

De toegewijde chefs in de keuken en de vriendelijke bediening zorgen er samen voor dat uw gasten de gehele bruiloft worden voorzien van hapjes en drankjes. Wilt u een gezamenlijk diner? Dan heeft u keuze uit een diner à la carte of een dinerbuffet. Na een geslaagd feest sluit u de avond af met een romantische huwelijksnacht in een van de prachtige suites. Willen uw gasten ook blijven overnachten? Geen probleem, het hotel beschikt over 160 kamer en suites. 

 

Kortom, Hotel Apeldoorn – de Cantharel is de meest sprookjesachtige trouwlocatie op de Veluwe en absoluut een kijkje waard. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Bekijk de website www. vandervalkapeldoorn .nl voor meer informatie of mail naar sales @ vandervalkapeldoorn.nl.